Bayburt Özel İdarespor, zorlu Van deplasmanından puan çıkardı

Bayburt Özel İdarespor, 28. hafta maçında zorlu Van deplasmanına konuk oldu.

Bayburt Özel İdarespor, zorlu Van deplasmanından puan çıkardı

Bayburt Postası - Ligde dördüncü durumda bulunan Van Büyükşehir Belediyespor karşısında maçın ilk yarısını 1-0 yenik kapatan temsilcimiz, ikinci yarıda Tayyib Kanarya ile bulduğu golle 1 puanı hanesine yazdırdı.

Atatürk Şehir Stadı'nda saat 14'00te oynanan karşılaşmanın ilk yarısında daha baskın olan ev sahibi Van BBSK 13. dakikada Polat Fukan'la 1-0 öne geçti. İlk yarı ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında geriye düştüğü maçta gol arayan Bayburt Özel İdarespor, aradığı golü 77. dakikada golcü ismi Tayyib Kanarya ile buldu. Kanarya'nın attığı gol durumu 1-1'e getirdi. 

90 dakikası 1-1 tamamlanan karşılaşmanın ardından puanını 47'ye yükselten Bayburt Özel İdarespor, lig 6.'lığından 9. sıraya geriledi.

Bayburt Özel İdarespor, 29. hafta maçında 9 Mart 2022 Salı günü Antalya deplasmanında Serik Belediyespor ile karşılaşacak. 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MUSTAFA ŞALCI 2 yıl önce

HER İKİ TAKIMA TEBRİK'LER