Bayburt Özel İdarespor, muhtemel play-off rakibine Gençosman'da mağlup!

Bayburt Özel İdarespor, 27. hafta maçında ligin güçlü ekiplerinden Bodrumspor’u ağırladı.

Bayburt Özel İdarespor, muhtemel play-off rakibine Gençosman'da mağlup!

Bayburt Postası - Lig üçüncüsü olan ve oyuncu kadrosu anlamında da en iyi takımlardan biri olan Bodrumspor, temsilcimiz karşısında fazla zorlanmadan galibiyete ulaşarak, ligdeki yükselişini sürdürdü. Play-off hedefini koruyan Bayburt Özel İdarespor, muhtemel rakiplerinden en önemlisine yenildiği 27. hafta sonunda 46 puanda kalarak, lig  6.'lığını korudu.

Gençosman Stadyumu’nda saat 13.00’te oynanan karşılaşmayı Direnç Tonusluoğlu, Abdulhamit Söyler, Çağrıcan Pazarcıklı üçlüsü yönetti. 

İlk dakikaları orta saha mücadelesi ile geçen maçın  23. dakikasında kazanılan serbest vuruşta Tayyib Kanarya’nın vuruşu direğin dibinden dışarı çıktı. 

26. dakikada ise, Bodrumspor’dan Erdem Çetinkaya’nın sol taraftan sert vuruşu yan ağlarda kaldı.

Maçın ilk yarısında başka net bir gol pozisyonu olmadı. 

İkinci yarıya konuk Bodrumspor daha atak başladı. 48. dakikada Berk İsmail Ünsal’ın ceza sahasına girerek çıkardığı şutu, kaleci Zülküf’ün müthiş refleksi ile gole dönüşmedi. 

52. dakikada Tayyib Kanarya sol taraftan rakip ceza sahasına yöneldi. Ortada boş olan arkadaşına pas çıkarmak yerine kaleye vurmayı tercih etti. Kanarya’nın vuruşu etkisiz kaldı. 

57. dakikada Bodrumspor Bahadır Erol’la öne geçti. Sağ taraftan Süleyman Güneş’in yaptığı ortada arka tarafta kendini iyi gizleyen Bahadır Erol topu ağlarla buluşturdu. 0-1

58. dakikada ise Tayyip Kanarya, sağ kanattan yapılan ortada topla buluştu. Şık bir hareketle rakibi geçip kaleci ile karşı karşıya kalan Kanarya, ayağı ile vurabileceği pozisyonda kafa vuruşu çıkarınca etkisiz kalan kalecinin ellerinde kaldı.  

Bu dakikalarda Bayburt Özel İdarespor, kalesinde açıklar verdi. 64. dakikada sağ taraftan Süleyman Güneş’in ortasında Bahadır Erol kafa ile aşırttı. Erdem Çetinkaya iki oyuncunun arasından kafa vuruşu ile topu filelerle buluşturdu. 0-2

70. dakikada Tayyip Kanarya ceza sahası içerisinde net gol pozisyonundan yararlanamadı. 

Karşılaşma sonunda Bayburt Özel İdarespor 46 puanda kalırken, Bodrumspor 53 puanla lig üçüncülüğünü korudu.  

Bayburt Özel İdarespor, 28. hafta maçını 5 Mart Cumartesi günü deplasmanda ligde 5. durumda olan Vanspor ile deplasmanda oynayacak. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MUSTAFA ŞALCI 2 yıl önce

⚽️⚽️⚽️⚽️