Bayburt Özel İdarespor, ligin ikinci yarısına Sakaryaspor maçı ile başlıyor

Bayburt Özel İdarespor, ligin ikinci yarısına yarın Sakarya deplasmanında merhaba diyecek.

Bayburt Özel İdarespor, ligin ikinci yarısına Sakaryaspor maçı ile başlıyor

Bayburt Postası - TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta ligin ilk yarısını 26 puanla 5. sırada tamamlayan Bayburt Özel İdarespor, ikinci yarıya lig lideri Sakaryaspor ile deplasmanda yapacağı maç ile başlıyor. 

Antalya'da geçirdiği devre arası kampının ardından Sakarya'ya geçen Bayburt Özel İdarespor, lige 45 puanla lider durumda olan Sakaryaspor karşısında galibiyetle ayrılıp ligdeki çıkışını sürdürmek istiyor. 

Kimler gitti, kimler geldi!

Kadrosundaki en golcü isimler İbrahim Alan ve Uğur Mustafa Türk'ün yanı sıra Ömer İnan'la da yollarını ayıran Bayburt Özel İdarespor, eski golcü oyuncusu Tayyip Kanarya'yı renklerine bağladı. Bayburt Özel İdarespor Uşakspor'da futbol hayatını sürdüren Tayyip Kanarya'nın yanı sıra Isparta'dan sol bek Gökhan Yılmaz, Kahta'dan forvet Volkan Pala ve Niğde'den Bayburtlu oyuncu Cumhur Yılmaztürk'ü renklerine bağladı. 

16 Ocak 2022 Pazar günü (yarın) saat 13.00'te namağlup lig lideri Sakaryaspor karşısına çıkacak olan Bayburt Özel İdarespor'da sakat ve cezalı oyuncu bulunmadığı gibi yeni transferleri de görev verilmesi halinde sahada olacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MUSTAFA ŞALCI 2 yıl önce

BAŞARILAR...