Bayburt Özel İdarespor, kritik haftayı kayıpsız kapattı!

Bayburt Özel İdarespor, 16. Hafta maçında Adıyamanspor’u konuk etti.

Bayburt Özel İdarespor, kritik haftayı kayıpsız kapattı!

Bayburt Postası - Teknik Direktör Hakan Yılmaz’ı hafta içi gönderen Bayburt Özel İdarespor, kritik maça Taner Aras gözetiminde çıktı.

Yalçın Taşkınfurat, Sedat Etik, Efe Kurtuluş üçlüsünün yönetimiyle saat 13.00’te başlayan karşılaşma temsilcimizin 2-1 galibiyeti ile sona erdi. 

Puan cetvelinin dibine demir atmış Adıyamanspor karşısında biraz daha canlı görünen Bayburt Özel İdarespor zaman zaman net gol pozisyonları buldu.

12. dakikada ceza sahasına yapılan ortada şık bir hareketle rakip oyuncuyu akarte edip kaleci ile karşı kaşıya kalan Emre Şahin’in vuruşu kalecinin de bakışları eşliğinde direğin yanından dışarı çıktı.

Bayburt Özel İdarespor aradığı golü 24. dakikada buldu. Ara paslarıyla rakip sahaya yüklenilen atakta Yunus Emre Yalçın ceza sahası dışında buluştuğu topu plase bir vuruşla kalecinin uzanamayacağı köşeden filelerle buluşturdu.1-0

40 metreden yenilen gol!

34. dakikada Adıyamanspor beraberliği 40 metreden attığı golle buldu. Adıyamanspor’un 10 numaralı oyuncusu Cengizhan Akgün, sağ taraftan sol ayağı ile sert vuruşu Zülküf’ün boş halmesi eşliğinde filelerle buluştu. 1-1

Golün hemen ardından 36. dakikada İbrahim Alan kaleci ile karşı karşı kaldığı pozisyonda sert vurdu. Kaleci topu iki hamlede kurtardı. Maçın ilk yarısı 1-1 beraberlikle sona erdi.  

Karşılaşmanın ikinci yarısına Bayburt Özel İdarespor daha iyi başladı. Uğur Mustafa Türk'ün ceza sahası içinde bomboş pozisyonda kaçırdığı golün ardından, 5 numaralı Sefa Narin ceza sahası dışından topu filelerle buluşturdu. 54. dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Sefa Narin'in orta şut karışımı vuruşu filelerle buluştu. 2-1

Adıyamanspor 79. dakikada 10 kişi kaldı. 99 numaralı oyuncu Ogün Özçiçek ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Poziyona itiraz eden Adıyamanspor yardımcı hocası da sarı kart gördü. 

Sertleşen oyunda Adıyamansporlu oyuncu Muhammet Akpınar'a yapılan hakaret sonrası, oyuncunun tribündeki yakınları ile bazı taraftarlar arasında tartışma çıktı. Polisin müdahalesi ile olay büyümeden taraflar sakinleştirildi. 

6 dakika da uzatma gören maçın kalan dakikalarında sonuç değişmedi.

Bayburt Özel İdarespor aldığı üç puanla puanını 30'a yükseltti. Lig üçüncülüğüne yükselen Bayburt Özel İdraespor 17. hafta maçında Afjet Afyonspor'un konuğu olacak. 

  

 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MUSTAFA ŞALCI 2 yıl önce

TEBRİK'LER...

Avatar
Nurettin Yıldızhan 2 yıl önce

Öncelikle Celil başkan , Hakan Yılmaz ve oyuncularını tebrik ediyorum.İstanbul'da yaşayan bir Bayburt'lu olarak.Başkanım kulubümüze ekonomik anlamda çok büyük katkıları olacak derneklerle direk iletişime geçerek,forma satışlarını artırabilirler.Lütfen bu konuda dernek başkanlarını da desteğe davet ediyorum.Ben 1 adet forma alma istiyorum.Telefon no 0532 2969909 Herkesin bütçesi oranında elini taşın altına koymaları dileğiyle.HERŞEY BAYBUR İÇİN KAMPANYAYA LÜTFEN KATILIN.