Bayburt Özel İdarespor, Gençosman'da İnegölspor'a mağlup!

Bayburt Özel İdarespor, 14. hafta karşılaşmasında bir sürprize daha imza attı.

Bayburt Özel İdarespor, Gençosman'da İnegölspor'a mağlup!

Bayburt Postası - Geçen hafta lig liderini deplasmanda elinden kaçıran Bayburt Özel İdarespor, bugün oynadığı karşılaşmada ise ligde 14. sırada bulunan İnegölspor’a Gençosman’da yenildi. Taraftarların ilgi gösterdiği maçta oynadıkları oyunla hayal kırıklığı yaşatan temsilcimiz, maç boyunca kazanmak istemeyen bir görüntü çizdi.

Gençosman Stadyumu’nda saat 13.00’te başlayan karşılaşmayı Necati Selçuk Şahin, Levent Yeşilyurt, Furkan Ulu üçlüsü yönetti. 

Bayburt Özel İdarespor’un takım görüntüsünden uzak bir profil çizdiği ilk yarıda, her iki takımda rakip ceza sahalarında sınırlı sayıda görülebildi.

23. dakikada konuk ekip İbrahim Sürgülü ile golü buldu. Ceza sahasının dışında topla buluşan İbrahim Sürgülü, önünü boş bulduğu pozisyonda kaleye sert bir vuruş çıkardı. Top kaleci Zülküf bakışları arasında filelerle buluştu. 0-1

Golün ardından vasat futbolunu sürdüren Bayburt Özel İdarespor, ilk yarının son dakikalarında beraberliğe çok yaklaştı. İbrahim Alan’ın sağdan ceza sahasına girip çizgiye paralel çıkardığı topa hiçbir futbolcu dokunamadı. Maçın ilk yarısı İnegölspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. 

Maçın ikinci yarısına Emre Şahin’in yerine Uğur Mustafa Türk değişikliği ile başlayan Bayburt Özel İdarespor, ikinci yarıda da ilk yarının bir benzeri oyun sergiledi. Oyun disiplininden uzak, kazanmak istemeyen bir oyun sergileyen Bayburt Özel İdarespor, uzatma dakikalarında yakaladığı net bir pozisyonundan yararlanamadı. 

İnegölspor'un 1-0 üstünlüğü ile biten maçın ardından taraftarlar teknik ekibi istifaya davet etti. 

24 puanda kalan Bayburt Özel İdarespor, 15. hafta karşılaşmasında ligin düşme hattında bulunan Niğde Anadolu FK ile deplasmanda karşılaşacak.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat 2 yıl önce

Ne istifası? çelme takmaya gerek yok bay69

Avatar
MUSTAFA ŞALCI 2 yıl önce

İNEGÖL SPOR'A TEBRİK'LER BAYBURT SPOR'A BAŞARILAR...