Bayburt Özel İdarespor, Gençosman'da dört attı!

Bayburt Özel İdarespor, 23. Hafta maçında Kahramanmaraşspor’la karşılaştı.

Bayburt Özel İdarespor, Gençosman'da dört attı!

Bayburt Postası - Ligde 12 puanla son sıralarda yer alan Kahramanmaraşspor karşısında üstün bir futbol sergileyen temsilcimiz, karşılaşmadan 4-0 gibi farklı bir skorla ayrıldı. Karşılaşmada temsilcimize 3 puanı getiren golleri Tayyib Kanarya (2), Emre Şahin ve Ömer Faruk Çalışkan attı.

Gençosman Stadyumu’nda saat 13.00’te başlayan karşılaşmayı Eren Gökmen, Osman Baruk, Levent Yeşilyurt üçlüsü yönetti. 

Maçın ilk çeyreğinde oyuna hakim olan Bayburt Özel İdarespor, rakip sahaya baskı kurduğu 20. dakikada golü. Onur Kolay’ın ceza sahasına girmeden önüne bıraktığı topla buluşan Emre Şahin, karşı karşıya kaldığı kaleci Enes’i şık bir vuruşla avladı. 1-0

Bayburt Özel İdarespor, tribünler golün sevincini yaşarken, bir kez daha gol sevinci yaşattı. 22. dakikada sağ kanattan gelişen atakta, Yunus Emre Yalçın’ın ortaladığı topu, Tayyib Kanarya gelişine sağ ayağının dışı ile çıkardığı sert vuruşla filelerle buluşturdu. 2-0

Baskılı oyununu sürdüren Bayburt Özel İdarespor, 41. dakikada Tayyib Kanarya ile farkı üçe getiren golü buldu. İlker Sayan’ın çizgiye kadar inip kaleye paralel yaptığı ortada Tayyib Kanarya topu filelerle buluşturdu. 3-0

Kanarya'nın attığı gol ilk yarının da skoru oldu.

İkinci yarıya da baskılı başlayan temsilcimiz, gol yoıllarında etkisini sürdürdü.

55. dakikada Yunus Emre Yalçın'ın ceza sahası dışından sert vuruşu direği yalayarak dışarı çıktı.

73. dakikada Onur Kolay rakibinin markajında ceza sahasına girdi, Kolay'ın zor pozisyondaki vuruşunu kaleci Enes karşıladı. 

86. dakikada temsilcimiz bir gol daha buldu. Yunus Emre Yalçın'ın korner atışında, oyuna ikinci yarıda dahil olan Ömer Faruk Çalışkan kafa vuruşu ile topu filelerle buluşturdu. Karşılaşma temsilcimizin 4-0 üstünlüğü ile sona erdi. 

Öte yandan maçın devre arasında Tayyib Kanarya'nın yerine oyuna dahil olan Ömer Yıldız hakemin ofsayt kararına hükmettiği 3 pozisyonda topu filelerle buluşturdu.  

Puanını 40'a yükselten Bayburt Özel İdarespor, ligde 5. sırada bulunuyor. Bayburt Özel İdarespor, 6 Şubat 2022 Pazar günü saat 13.00'te Sivas Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
muzaffér gurbetteki keleverekli 2 yıl önce

Kıskananlar çatlasın dört atık istemeyenlerin karşı çıkanların acaba uyanmak gibi Bir hassasiyetlerini varmı teşekürler celil başkan
Teşekürler çok kıymetli futbol cular durmak yok
Kazanmaya devam

Avatar
MUSTAFA ŞALCI 2 yıl önce

BAYBURT SPOR TEBRİK'LER ...