Bayburt Özel İdarespor, evinde lider Eyüpspor'a yenildi!

Bayburt Özel İdarespor, lider Eyüpspor'u ağırladı.

Bayburt Özel İdarespor, evinde lider Eyüpspor'a yenildi!

Bayburt Postası - Ligin en güçlü ekibi Eyüpspor karşısında zaman zaman daha iyi bir futbol sergileyen temsilcimiz, maçın hakemi Oğuzhan Aksu'nun verdiği tartışmalı kararla da yenilgiden kurtaramadı. 3-1 biten maçın ardından temsilcimiz 30 puanda kalırken, lider Eyüpspor ise 68 puanla en yakın takipçisinin 18 puan önüne geçti.    

Gençosman Stadyumu’nda saat 14.00'tE başlayan karşılaşmayı Oğuzhan Aksu, Niyazi Atakan Ataseven, Ferhat Çalar üçlüsü yönetti. Karşılaşmada ilk golü konuk ekip buldu. 12. dakikada sağ kanattan yapılan ortaya iyi yükselen Tarık Tekdal sert bir kafa vuruşuyla topu kalecinin uzanamayacağı noktaya bıraktı. 1-0

Golün ardından rakip sahada pozisyon arayan temsilcimiz, rakip defans oyuncusunun hatasını gole çevirdi. 18. dakikada yaşanan pozisyonda defans oyuncusunun hatasında topu alan golcü oyuncu Uğur Mustafa Türk kaleciyi de geçerek topu ağlarla buluşturdu. 1-1

28. dakikada bu kez Eyüpspor, temsilcimizin hatasını iyi değerlendirdi. Onur Eriş defansta yaşanan karışıklıkta topu ağlarla buluşturdu. 2-1

Maçın ilk yarısı bu sonuçla tamamlanırken, Bayburt Özel İdraespor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz, soyunma odasına yönelen maçın hakemine ilk yarıda verdiği kararlar dolayısıyla itirazlarda bulundu.

Maçın ikinci yarsında Eyüpspor 75. dakikada Görkem Bitin'in attığı golle durumu 3-1'e getirdi. Kalan dakikalarda Bayburt Özel İdarespor'un verilmeyen bir penaltısı, haklı haksız verilen birçok sarı kartı oldu. 

Karşılaşmada Bayburt Özel İdarespor'dan Feridun Kıroğlu, Savaş Yorulmaz, Görkem Bitin, Ali Fırat Okur, Sefa Narin sarı kart gören isimler oldu.  

Temsilcimiz 18 Mart günü ligin orta sıralarında yer alan Tarsus Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.