Bayburt Özel İdarespor, erteleme maçında Somaspor'a mağlup!

Bayburt Özel İdarespor, erteleme maçında Somaspor’la karşılaştı. 

Bayburt Özel İdarespor, erteleme maçında Somaspor'a mağlup!

Bayburt Postası - Bayburt Özel İdarespor iyi oynamadığı fakat iki topunun direkten döndüğü karşılaşmadan kontra ataktan yediği gol ile mağlup ayrıldı. Temsilcimiz aldığı bu malubiyetle play-off şansını da zora soktu. 

Yusuf Aydın, Muhammed Yıldız, Orhan Timurtaş hakem üçlüsünün yönettiği maç saat 14.00’te oynandı.

Gençosman Stadyumu’nda halkın ve üniversite öğrencilerinin önceki maçlara nazaran biraz daha fazla ilgi gösterdiği maçın ilk 45 dakikasında Bayburt Özel İdarespor’un direkten dönen bir topu haricinde pozisyon yoktu.  İlk yarının son anlarında yaşanan pozisyonda Gökdeniz Varol’un sert vuruşu direkten döndü. 

Karşılaşmanın ikinci yarısına Bayburt Özel İdarespor daha iyi başladı. Temsilcimizin bastırdığı anlarda Soma kontra ataktan golü buldu. 54. dakikada Osman Hanoğlu kalecinin solundan topu filelerle buluşturdu. 0-1

Golün ardından Bayburt Özel İdarespor, beraberlik golü için bastırdı. Maçın son anlarında gole çok yaklaşan temsilcimiz Ömer Yıldız'la golü bulamadı. Yıldız'ın kafa vuruşu direkten döndü.  Karşılaşma Somaspor'un 1-0'lık galibiyeti ile sona erdi. 

52 puanla 8. sırada kalan Bayburt Özel İdarespor, 17 Nisan 2022 Pazar günü saat 15.00'te ligde düşme hattına daha yakın bir durumda olan Adıyamanspor ile deplasmanda karşılaşacak.  


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MUSTAFA ŞALCI 2 yıl önce

SAĞLIK OLSUN...

Avatar
Murat 2 yıl önce

Bu sene sonuç kötü deyil hatalarımızı görüp eksiklerimizi tamamlayıp seneye direk çıkarız bay69

Avatar
Alperen Dolunay 2 yıl önce

Şehrin ve Bayburt un ileri gelenlerinin sahipsiz bıraktığı takım, kendi imkanları çok iyi bir noktada sezonu tamamlayacak. Destek olmadan maddi imkansızlıklarla bu noktada bitiren takım, destek olunsaydı çok farklı şeyler yapabilirdi. Başta kulüp başkanı olmak üzere teknik heyet ve futbolcuları tebrik ediyorum.