Bayburt Özel İdarespor, erteleme maçında Sivas'ta mağlup

Bayburt Özel İdarespor, ertelenen Sivas Belediyespor karşılaşmasını bugün oynadı.

Bayburt Özel İdarespor, erteleme maçında Sivas'ta mağlup

Bayburt Postası - Ligin 2. haftasında oynanaması gereken Sivas Belediyespor maçı, Bayburt Özel İdarespor'da çıkan Covıd-19 vakaları dolayısıyla ertelenmişti. Bugün saat 13.00'te Muhsin Yazıcıoğlu Stadyumu'nda oynanan karşılaşma Sivas Belediyespor'un 4-0 galibiyetiyle sonuçlandı. Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri; 5. dakikada Uğur Mustafa Türk, 42. dakikada Ali Say, 65. dakikada Emre Şahin ve 90+4'te Şeyhmus Abdulkadir Aksu attı.

Karşılaşmayı Sivas'ın Bayburtlu Valisi Salih Ayhan da izledi. 

Sivas Belediyespor Kulübü Başkanı Hakan Genç, maç öncesi yapığı açıklamada, “Bayburt ekibine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Bildiğiniz gibi Bayburt, Sayın Valimiz Salih Ayhan’ın memleketi. Bu hafta kendilerini konuk edeceğiz. Sportmenlik, dostluk ve konukseverlik adına güzel bir ev sahipliği yapacağız. Sayın Valimizin memleketinin takımını en iyi şekilde ağırlayıp, Sivas’tan memnun bir şekilde yolcu edeceğiz. İnşallah maçtan da 3 puanla ayrılmayı hedefliyoruz. Futbol adına seyir zevki yüksek bir müsabaka olmasını diliyorum.” ifadelerini kullanmıştı.

Öte yandan karşılaşma öncesi, Bayburt Özel İdarespor yöneticileri Arpalı Belediye Başkanı Abdurrahman Polattimur, Bayburt İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hayrettin Koçyiğit, Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Seyhan ve Şükrü Kayalı, Vali Salih Ayhan'ı makamında ziyaret etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburtlu 3 yıl önce

Kimsesiz çaresiz, hep böyle yalnızım;
Evet Bayburt spor şu an bu halde, şehrin profesyonel bir takımının olması , o şehir için önemlidir, bunun kıymetini bilmek lazım

Misafir Avatar
MUSTAFA ŞALCI 3 yıl önce @Bayburtlu

TEBRİK'LER BAYBURT SPOR BU SEVİNÇ'İ BODRUM BAYBURT 'LULAR SİZ'LERLE KUTLADI MI ?

Beğenmedim! (0)