Bayburt Özel İdarespor'da başkan değişti, Hakan Yılmaz Hoca ile yola devam

Bayburt Özel İdarespor Kulübü, teknik direktör Hakan Yılmaz ile sözleşme yeniledi.

Bayburt Özel İdarespor'da başkan değişti, Hakan Yılmaz Hoca ile yola devam

Bayburt Postası - Geçtiğimiz yıl kulübü çok kötü durumlardan alarak önemli bir konuma getiren Kulüp Başkanı Şemsettin Çalışkan işlerinin yoğunluğu dolayısıyla görevini bırakarak, gelecek sene onursal başkan olarak görev yapacak. Kulüp, iş insanı Celil Çalışkan başkanlığında yoluna devam edecek. Önceki yıllarda kulübe desteklerde bulunan Muhammet Karaoğlu da kulübe yeniden sponsor desteği sunacak. 

Bayburt Valiliği'nde imza töreni gerçekleşti. Bayburt Valisi Cüneyt Epcim, törende yaptığı konuşmada, "Bayburtspor, geçen sezon başarılı bir ikinci devre geçirdik. İkinci yarının çok başarılı geçmesinin sebebi ise kulübe her  türlü desteği verenlerin olması  ldu. Kulüp Başkanı Şemsettin Çalışkan'a özellikle çok teşekkür ediyorum, geçen yılı çok güzel bir şekilde atlattık. Şemsettin Çalışkan onursal başkan olarak yönetimde yer alacak. Maddi, manevi desteğini sunmaya devam edecek" dedi. 

İş insanı Celil Çalışkan'ın yeni başkan olduğunu ve Çalışkan'ın kulüp yönetiminde önemli hizmetlerde bulunduğunu, bundan sonra da başkan olarak bu hizmetine devam edeceğini belirten Epcim, Hakan Yılmaz'ın da iddialı bir hoca olduğunu hatırlattı. Epcim, "Türkiye Futbol Federasyonu nezdinde de önemli bir isim bu isimle çalışacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yeni dönemde şampiyonluk hedefiyle yola çıkacağız. Bayburtspor'u şampiyon yapmak için elimizden gelen bütün desteği sağlayacağız" dedi.

Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci de "Yıllar boyunca hizmet etmekten mutluluk duyduğum Bayburt Özel İdarespor adına yapılacak olan her çalışmayı Bayburt Belediye Başkanı olarak geçmişte verdiğimiz desteklerin bundan sonra devam edeceğini ifade etmek isterim" diye konuştu.

Bayburtspor için Belediye olarak tüm maddi ve manevi tüm desteği vereceklerini söyleyen Pekmezci, yeni sezon için anlaşma sağlayan Yılmaz'a hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Yeni sözleşmeyle Bayburtspor'da yola devam eden Hakan Yılmaz ise, geçen seneki süreçte zor şartlarda ikinci yarıya başladıklarını ifade ederek başarılı bir yarı devre geçirdiklerini vurguladı.

Yılmaz, kulübün borcu olmadığını belirterek, borcun olmamasının yeni sezonda hedef koymak için önemli bir yere sahip olduğunu savundu.

Geçen sezondan 11 oyuncudan 9'u ile yola devam edileceğinin altını çizen Yılmaz, "Temel gücümüz mevcut  oyuncu grubumuzun devam edecek olması, henüz anlaşmaları yapılmadı fakat 4 tanesi bizim önemli oyuncularımız, geri kalan 5 oyuncularımızla görüştüm, onlar da devam edecek. İyi takımın 9 oyuncusunun devam etmesi çok önemli bir artı. Bizi kuvvetli kılan bir unsur" diye konuştu.

Yapılan sözleşmeden mutluluk duyduğunu belirten Yılmaz, yeni sezonda herkese ihtiyaçlarının olduğunu dile getirerek, Bayburtlulara şampiyonluk sözü verdi.

İmza törenine Vali Cüneyt Epcim, Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Arpalı Belediye Başkanı Abdurrahman Polattimur, Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Seyhan, Bayburtlu İş İnsanı Muhammet Karaoğlu, Bayburt Özel İdarespor Yeni Kulüp Başkanı Celil Çalışkan, Bayburt Özel İdarespor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz, Bayburt Özel İdarespor Sportif Direktörü Şerif Bayram katıldı. 

Anahtar Kelimeler:
Cüneyt EpcimHakan Yılmaz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Misafir 3 yıl önce

Hayırlı Olsun...