Bayburt Özel İdarespor, Antalya Kampında

Bayburt Özel İdarespor, 2. yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdürüyor.

Bayburt Özel İdarespor, Antalya Kampında

Bayburt Postası - TFF 2 Lig Kırmızı Grup'ta ilk yarıyı 4 . sırada playof potasında tamamlayan Bayburt Özel İdarespor, Antalya'nın Kundu bölgesinde bulunan Miracle Otel'de 2. yarı için çalışmalarını sürdürüyor.

Kampla ilgili değerlendirmede bulunan Teknik Direktör Taner Araz, "İkinci yarı için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. İlk yarıda ki disiplin, hırs ve azimle ikinci yarıya da hazır hale gelebilmek için yoğun çalışma temposu ile hazırlanıyoruz. Başkanımız Celil Çalışkan ve yönetiminin bize olan desteği ,futbolcularımızın özverili çalışmaları ile hedeflediğimiz nokta ve başarıya ulaşacağımıza inancımız tamdır. İkinci yarının ilk maçında Sakaryaspor deplasmanından en iyi sonuçla ayrılıp evimize mutlu bir şekilde döneceğiz" dedi.

Öte yandan Bayburt Özel İdarespor, ilk hazırlık maçını 5 Ocak 2022 Çarşamba günü saat 16.00'da Osmaniyespor, ikinci hazırlık maçını ise 9 Ocak 2022 Pazar günü saat 13.00'te Kırklarelispor ile oynayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.