Bayburt Milli İrade Anadolu Lisesi Masa Tenisi Takımı Bölge Şampiyonu

Bayburt Milli İrade Anadolu Lisesi Masa Tenisi Takımı Iğdır'da yapılan müsabakalarda bölge şampiyonu oldu.

Bayburt Milli İrade Anadolu Lisesi Masa Tenisi Takımı Bölge Şampiyonu

Bayburt Postası - 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Masa Tenisi Genç Erkekler  (A kategorisi) Grup  Müsabakaları 3-7 Ocak tarihleri arasında 16 ilin katılımı ile Iğdır'da yapıldı.

Yarışmaya, Antrenör Asım Özbilgi ve Beden Eğitimi Öğretmeni Gökhan Üner gözetiminde 4 sporcu ile katılan Bayburt Milli İrade Anadolu Lisesi tüm rakiplerini 3-0 yenerek 1. oldu

Şampiyon olan Bayburt Milli İrade Anadolu Lisesi 12-13  Şubat tarihlerinde Tokat'ta yapılacak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Grup müsabakalarında şampiyon olan Masa Tenisi Erkek Takımı Sefa Keleş, Mustafa Göktaş, Muhammed TaşUmut Yaşar Karabörek sporcularından oluşuyor.

Bayburt İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Karakşoğlu, Iğdır'da yapılan turnuvada bölge şampiyonluğunu Bayburt'a taşıyan Milli İrade Anadolu Lisesi Masa Tenisi takımını tebrik ederek, Türkiye şampiyonasında başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MUSTAFA ŞALCI 2 yıl önce

TEBRİK'LER BAŞARILAR ...

Avatar
Mert 2 yıl önce

Tebrik ederim