Bayburt İl Özel İdarespor’da zor günler!

Bayburt İl Özel İdarespor Kulübü’nde belirsizlik sürüyor.

Bayburt İl Özel İdarespor’da zor günler!
Bayburt Postası - Bayburt İl Özel İdarespor Kulübü’nde belirsizlik sürüyor. Geçtiğimiz günlerde Bayburt Grup’un sponsor desteğini çekmesinin ardından Bayburt İl Özel İdarespor olarak yoluna devam eden kulüpte geçici yönetim belirlenmiş ve geçici yönetim kurulunun kulübün lige katılması için gerekli kararları aldıktan sonra görevinden istifa edeceği belirtilmişti.

Gelinen süreçte geçtiğimiz hafta içerisinde 3. Lig’de kuralar çekilmiş ve Bayburt İl Özel İdarespor ağırlıklı olarak ekonomisi güçlü şehirlerin takımlarının yer aldığı 3. Grup’ta yer almıştı.

Kulüpten edinilen bilgiye göre, sosyal medya hesaplarından başkanlık için aday olduğunu açıklayan isimlerin henüz kulübe resmi bir girişimde bulunmadığı öğrenildi.

Yarın çok geç olmadan...

Öte yandan zor günlerin arifesinde bulunan Bayburt İl Özel İdarespor’un lige sembolik olarak katılabileceği ve Bayburt’un profesyonel lig macerasının yeniden bitebileceği konuşuluyor.

Rakip takımların tamamının transfer görüşmelerini sürdürdüğü ve kamp sezonu için sahaya indiği bir ortamda Bayburt İl Özel İdarespor’un henüz belirlenmiş bir yönetimi dahi bulunmuyor. Sahipsiz kalan Bayburt İl Özel İdarespor’un sözleşmesi devam eden üç beş futbolcusunun dışında yeni sezona dair hiçbir hazırlığı bulunmazken, bu durumu dert edinen taraftar gruplarından başka kimse de bulunmuyor.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
seyfi 6 yıl önce

bayburt grup çok ayıp etti takımı yüz üstü koydu yazıklar olsun

Avatar
ahmet 6 yıl önce

yeni seçilen sayın vekilimiz bir çaresini düşünür nasıl olsa o kadar kişiyi saf dışı ederek ak partiden aday olduysa meziyetli bir kişi bunada bir çare bulur umutsuzluğa kapılmayın bosuna iki dönem vekillik yapmadı bu üçüncü dönemi demekki çok başarılı bekleyip görmek lazım benim şahsi fikrim üzülerek söylüyorum bu gidişle merhaba bal ligi

Avatar
Seko69 6 yıl önce

öküz öldü ortaklık bitti. ne bekliyordunuz Bayburt Gruptan? siz sanıyordunuz ki Bayburt sevgisinden sahip çıktı takıma..

Avatar
Korkut 6 yıl önce

Akılsızlar bayburt grubunun Bayburt'a mı ihtiyacı var, adamların bayburt a yaptıklarını bugüne kadar kim yaptı hiç düşündünüz mü , adamlar zaten küsmüş gidiyorlar kim ayıp etmiş kimin öküzü ölmüş zamanla anlarız

Avatar
Şamil 6 yıl önce

Bayburt grup belediyenin kestiği cezadan dolayı Bayburt'tan çekiliyor diyorlar.... dogru mu ?