Bayburt İl Özel İdarespor hafta sonu sahaya iniyor

Bayburt İl Özel İdarespor’da taşlar yerine oturuyor. Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş öncülüğünde Şair Zihni Kent Ormanı’nda düzenlenen toplantıya Bayburt’tan iş adamları ve STK temsilcileri katıldı.

Bayburt İl Özel İdarespor hafta sonu sahaya iniyor
Bayburt Postası - Bayburt Valiliği, Bayburt Belediyesi ve Bayburt İl Özel İdare Genel Sekreterliği’nin takıma önemli maddi destek sunacağı belirtilen toplantıda, kulübün Bayburtlu işadamı İsmail Ersoy Özbek başkanlığında oluşturulan yönetimle idare edileceği kaydedildi.

Toplantıda Türk içecek firması AnZentrum’un forma sponsoru olduğu da açıklandı.

Takım sahaya iniyor

Öte yandan kulüpten edinilen bilgiye göre, teknik direktör ve transfer edilecek futbolcularla ön görüşmelerin yapıldığı, tamamının Cuma günü Bayburt’ta olacağı ve takımın hafta sonuna saha ineceği öğrenildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.