Bayburt İl Özel İdarespor'dan açıklama

Bayburt İl Özel İdarespor Kulübü, taraftarla ilgili bir açıklama yaptı.

Bayburt İl Özel İdarespor'dan açıklama
Bayburt Postası -  Açıklamada, "Kulüp yönetim kurulu veya üyelerinin bir kişi veya taraftar gruplarına ücretsiz bilet vermesi söz konusu değildir" denildi. 

İşte o açıklama:

"32 yıl sonra 2. Ligde çıktığımız ilk maçımızda Birevim Elazığspor karşısında 3-1 lik net bir skorla galip gelen futbolcularımızı ve teknik kadromuzu ve desteğini veren tüm taraftarlarımızı tebrik ediyoruz.

Özlemini duyduğumuz 2. Ligdeki bu ilk  maçımızda üzülerek belirtmek isteriz ki 3000 seyirci kapasiteli Gençosman stadımıza yaklaşık 1350 seyirci gelmiştir. Bu kulübümüz adına hem maddi gelir hem de taraftar desteği anlamında beklentilerimizin altında kalmıştır. Biz biliyoruz ki futbol dolu ve coşkulu tribünler ile daha güzel olmaktadır.

Bu bağlamda maçtan sonra özellikle sosyal medyada bir taraftar grubunun ve grup liderinin tribünlere alınmadığıyla ilgili çıkan haberler kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır.

Kulüp yönetim kurulu veya üyelerinin bir kişi veya taraftar gruplarına ücretsiz bilet vermesi söz konusu değildir. Önceki yıllarda sponsorlar marifetiyle taraftar guruplarının bilet Temin ettikleri hepimizin malumudur. Kulüp yönetimi olarak dün olduğu gibi bugün olduğu gibi bugünden sonrada ücretsiz bilet vermeyecektir.

Tüm fedakar ve cefakar taraftarlarımızın satışa sunduğumuz kombine kart  veya gişeden biletlerini alarak tribündeki yerlerini almak suretiyle takımına maddi ve manevi destek vermelerini talep ediyor, tüm taraftarlarımıza saygı ve muhabbetlerimizi sunuyoruz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emmi 5 yıl önce

Başkanı bu konuda bayburtlular olarak destekliyoruz. Bayburtu seven kim varsa parayı verir desteğini yapar

Avatar
Ağaçcı 5 yıl önce

VAllaha kimse kusura bakmasın şayet ikincilik yoksa diğer gruplara bedava bilet verilmemisse daha söz söylemeye hakkimiz yok fakir fukara edebiyatını bırakmamız lazım bir bu takım bu sehrin takım senin benim vereceği 20 lirayla dönüyor bu çark bir paket sigara 18 lira verip içen bir toplumken yirmi liraya sernezist çok saçma bence her türlü destekledim bu aciklamayi....