Bayburt İl Özel İdarespor'dan 2. Lige galibiyetli merhaba

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta sezona seyiricisi önünde merhaba diyen Bayburt İl Özel İdraespor ilk maçından galibiyetle ayrıldı.

Bayburt İl Özel İdarespor'dan 2. Lige galibiyetli merhaba
Bayburt Postası - İlk maçında ayağa iyi pas yapan ve kanatları çok iyi kullanan bir takım görüntüsü çizen Bayburt İl Özel İdarespor, Elazığ karşısından 3-1 galip ayrıldı.

Saat 16.00’da Gençosman Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada Bayburt İl Özel İdare taraftarı takımını yalnız bırakmadı. İlk dakikalarda rakip kalede baskı kuran temsilcimiz 5. dakikada korner atışında sezonun ilk golünü attı. Kornerden gelen topa iyi yükselen Tayyib Kanarya kafa vuruşu ile topu filelerle buluşturdu. 

Golün ardından özellikle kanatlardan rakip sahaya bindirmeler yapan temsilcimiz 34. dakikada farkı 2’ye çıkardı. Sağ kanattan gelen ortaya yine iyi yükselen Tayyib Kanarya takımının ve kendisinin ikinci golünü attı. İlk yarı Bayburt İl Özel İdarespor’un 2-0 üstünlüğüyle sona erdi. İlk yarıda Elazığspor’un bir topu direkten döndü.



Maçın ikinci yarısına Elazığspor daha iyi başladı. 48. dakikada ceza sahası dışından kaleye vurulan şut penaltı noktası üzerinde Elazığspor’un golcü ismi Serdar Özbayraktar’ın önünde kaldı. Serdar Özbayraktar kaleciyi de çalımlayarak boş filelere topu bıraktı. 2-1

İkinci yarının 15 dakikasında baskılı bir oyun ortaya ve birkaç gol pozisyonuna da giren Elazığspor bu baskısını sürdüremedi. 60. dakikadan itibaren daha çok orta saha mücadelesine sahne olan maçın uzatma dakikalarında temsilcimiz bir dol daha bularak durumu 3-1’e getirdi.

Maçın uzatma dakikalarında ise Yunus Emre Kırdal topu orta sahadan alarak, rakiplerini geçerek taşıdığı poziyonda yaptığı ortayı Alper Tursun kafa ile kaleye gönderdi, rakip defans oyuncusuna da çarpan top filelerle buluştu. Maç temsilcimizin 3-1’lik üstünlüğüyle sonuçlandı. 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburtlu 5 yıl önce

Yav bi maç yorumunu bile kafadan yapıyorsunuz yaptığınız işin hakkını verin son gole güzel senaryo yazmışsınız