Bayburt İl Özel İdarespor'da son durum

Bayburt İl Özel İdarespor Kulüp Başkanı Muhammet Ali Karaoğlu ve yönetim kurulu üyesi Hayrettin Koçyiğit takımın son durumu hakkında bilgiler verdi.

Bayburt İl Özel İdarespor'da son durum
Bayburt Postası - Başkan Karaoğlu, tesislerde yapılan çalışmalara değindiği açıklamasında, kulüp tesislerinde 1 milyon lira harcanarak iyileştirmeye gidildiğini, lavabolarının da içinde olduğu ikişer kişilik 11 adet oda yapıldığını, kondisyon antrenmanları için fitness salonu ve ayrıca tesislerin yanında antrenman sahası inşa ettiklerini kaydetti.    

Takıma kazandırılan oyuncular hakkında bilgi verilen Kulüp Başkan Yardımcısı ve Transfer Komitesi Başkanı Hayrettin Koçyiğit ise, Metin İlhan'la anlaşmalarının ardından verilen raporlar doğrultusunda şampiyon kadrodan Alişan, İsmail, Volkan, Yusuf Onur, İsmet ve Haydar ile devam etme kararı aldıklarını, yeni transferler Ethem, Ali, Gencay, Berkay, Bilal, Niyazi, Nevzat, Emre, Furkan, Sertan, Tayyib'i de renklerine katarak kadro oluşturduklarını ve teknik ekibin raporları doğrultusunda transferlerin süreceğini kaydetti. 

Gelecek açısından mutlaka altyapıya önem vermeleri gerektiğini söyleyen Koçyiğit, şuan Erzurum'da bulunan takımla Bayburtlu 10 genç oyuncunun bulunduğunu, her sene iki üç oyuncuyu A takıma kazandırmak gibi bir hedeflerinin olduğunu belirtti. Koçyiğit, transferde ince eleyip sık dokuyarak, geçen seneki bütçenin altında bir harcama ile hedefe gidecek bir takım ortaya koyduklarını kaydetti. Koçyiğit, tüm Bayburtluları takıma destek vermeye çağırdı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.