Bayburt İl Özel İdare ‘Metin İlhan’ ile anlaştı

TFF 2. Ligde mücadele edecek olan Bayburt Özel İdare Spor Kulübü, teknik direktör Metin İlhan ile anlaştı.

Bayburt İl Özel İdare ‘Metin İlhan’ ile anlaştı
Bayburt Postası - Kulüp Başkanı Muhammet Karaoğlu, Bayburt Özel İdarespor tesislerinde gerçekleşen imza töreninde yaptığı açıklamada, Metin İlhan ve ekibine takımı 2019-2020 Futbol Sezonu TFF 2. Lig’de en iyi şekilde yöneteceklerine inandıkları için emanet ettiklerini söyledi.

Karaoğlu, İlhan ve ekibinin takımı TFF 2 Lig’de en iyi yerlere taşıyabilecek durumda olduğunu belirterek, “Bayburt Özel İdare Spor Kulübü olarak hem ligimizi tanıyan ve geçen sezon komşu ilimiz Gümüşhanespor'u çalıştıran Metin İlhan ve ekibine inandığımız için tercihimizi bu yönde kullandık” dedi.

2018-2019 Futbol Sezonunda Gümüşhanespor Teknik Direktörlüğünü yapan ve Bayburt Özel İdarespor ile sözleşme imzalayan Kayseri doğumlu Metin İlhan 2. Lig'e bu sezon yükselen Bayburt Özel İdarespor'da görev almaktan mutluluk duyduğunu dile getirerek, “Hedefi olan, beklentileri yüksek olan kulübümüze geldik. Bu bayrak şimdilik bizde, yarın bir başkasında olacaktır. Hedefimiz ligi en iyi yerde bitirmektir. Bizleri bu göreve layık gören başkan ve yönetimine teşekkür ediyorum. Takımımızı en kısa sürede gerekli hazırlıklarımızı tamamlayarak sezona merhaba diyecek yeni seçilen yönetim kurulu gibi de biz ve futbolcularımızla birlikte bu heyecanı ortak yaşayıp en iyi şekilde bize layık olanı da gerçekleştireceğiz”  ifadelerini kullandı.

Teknik Direktör Metin İlhan; 2005/2006 yılında Gümüşhanespor'da başladığı teknik adamlık serüvenine, Karabükspor, Boluspor, Gümüşhanespor, Y. Malatyaspor, Giresunspor, Eskişehirspor ve son olarak 2018/2019 futbol sezonunda Gümüşhanespor'u çalıştırmıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
lor dolması seven adam 5 yıl önce

Allah aşkına şu fotografın solunda yer alan şahıs futbolu bıraksın köylerin yolları ve sorunlarıyla ugraşşsın bele bişe yok arkadaş ...istifa et başkan ol yada devlet memuruysan memurlugunu yap ...cimere şikayet edecem bilgisi olsun

Avatar
Yusuf69 5 yıl önce

Hakikaten köylerin yollari sorunlariyla uğraşacakken neyle uğraşıyor...bende yazacam gada cimere soyliyecem ya takimin başkanı olsun ya il ozel idaresi sekreteri bir ipte iki cambaz oynamaz....yollarimiz berbat sen orda futbol takımının peşine düş delirecem

Avatar
Şafak Güngör 5 yıl önce

Ligin 5. haftasını görmez.

Avatar
gurbetci 5 yıl önce

halimiz içler acısı köylerin bi dünya sorunu varken muhtarlara zaman ayırmayan kapısının önünde kuyruk olan insanlar spor sever olmuş. bu antrenörlerde en fazla 6 hafta bu iş gider antrenör bile seçemiyorlar.