Bayburt İl Özel İdare kaldığı yerden devam

Bayburt İl Özel İdarespor ikinci yarının ilk maçında Trabzon deplasmanında galip geldi.

Bayburt İl Özel İdare kaldığı yerden devam
Bayburt Postası - Ligin en zorlu deplasmanları arasında gösterilen 1461 Trabzon maçını, temsilcimiz tek golle geçti. Türkiye profesyonel liglerinin tek namağlup takımı ünvanını koruyan Bayburt İl Özel İdare 18. Hafta mücadelesinin ardından puanını 42’ye yükseltti.

Saat 13.00’te başlayan ve Bayburt İl Özel İdarespor taraftarlarının yoğun ilgi gösterdiği maçın ilk yarısı 0-0 sonuçlandı. İkinci yarıda takıma galibiyeti getiren golü Emre Hasan Balcı 73. dakikada kaydetti. Karşılaşma temsilcimizin 1-0 galibiyeti ile sona erdi. Maçın ardından futbolcular ve taraftarlar karşılıklı şampiyonluk tezahüratları attı.

42 puana yükselerek lig liderliğini sürdüren Bayburt İl Özel İdarespor, 19. hafta karşılaşmasında 27 Ocak Pazar günü Gençosman Stadyumu’nda Fatsa Belediyespor’u konuk edecek. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ŞAHİN GÜL 5 yıl önce

İSTANBULDA BIZLERI SEVINC BOGAN BAYBURTSPORUMA SONSUZ TEŞEKKÜRLER. O SENE BU SENE.

Avatar
Şingahlı 5 yıl önce

Öncelikle takımımızı tebrik ediyorum, ne kadar gurur duysak azdır bu çocuklarla. Sosyal medyada özellikle 8 puan fark attığımız kocaelispor'lu taraftarlar bu maçtan sonra sus pus olmuşlar, artık hakmelerin bizden taraf olduğu yalanlarınıda söyleyemiyorlar. Yolun açık olsun Bayburt Spor'um O sene bu sene.

Avatar
Baybars 5 yıl önce

Seni sevirem bayburt spor insaAllah sampiyon oluruz busene