Bayburt İl Özel İdare 1 puanla yetindi

Bayburt İl Özel İdare Gençlikspor, evinde düşme hattına yakın olan Cizrespor’u ağırladığı 30. hafta karşılaşmasından 1 puan çıkardı.

Bayburt İl Özel İdare 1 puanla yetindi
Bayburt Postası - Hafta içi Çarşamba günü şampiyonluk yolundaki en güçlü rakibi Kocaelispor’u Gençosman Stadyumu’nda 3-1’lik skorla geçen Bayburt İl Özel İdare, bugün yine evinde oynadığı Cizre maçından 1 paun çıkardı. 

Saat 15.00’te Gençosman Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada gol sesi çıkmadı. Daha çok orta saha mücadelesi ile geçen karşılaşmada net bir gol pozisyonu dahi yaşanmadı. Karşılaşma 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

Puanını 62’ye yükselterek lig ikincisi Kocaelispor ile arasındaki 8 puan farkı koruyan temsilcimiz 31. hafta karşılaşmasında Yeni Çorumspor'la deplasmanda karşılaşacak. 
  
30. hafta sonunda alınan toplu sonuçlar ve puan durumu şöyle: 

Bağcılar Belediyesi - Ankara Adliyespor: 0-1
Bayburt İl Özel İdare - Cizrespor: 0-0
Bucaspor - 1461 Trabzon: 1-2
Diyarbakırspor - Karacabey Birlikspor: 2-1
Halide Edip Adıvar - Turgutluspor: 0-1
Kocaelispor - Yeni Çorumspor: 0-0
Payasspor - Fatsa Belediyespor: 1-0
Serik Belediyespor - Muğlaspor: 3-1



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şampiyon 5 yıl önce

Adamlar 32 yıllık hasreti bitirip şampiyon yaptılar bizi alkislayacagimiza islikliyoruz yuhaluyoruz hiç yakışmıyor bize.

Avatar
Bahri 5 yıl önce

Şu karşı trübin de bitseydi hayırlısıyla