Bayburt Grup, zirveye bir adım daha yaklaştı

3. Lig 1. Grup'ta 24. hafta mücadeleleri geride kaldı.

Bayburt Grup, zirveye bir adım daha yaklaştı
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare, ligin ikinci yarısında çıkış yapan Halide Edip Adıvarspor’u Gençosman’da ağırladı. Rakibini tek golle geçen Bayburt Grup, ligde 3. Sıraya yükseldi.

Gençosman Stadyumu’nda saat 13.30’da başlayan maçın ilk yarısı golsüz tamamlandı. İlk yarıda gol poziyonu açısından kısır bir futbol sergileyen Bayburt Grup, ikinci yarının başlarında ataklarını sıklaştırdı. 58. dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Eren Açıkgöz sert bir vuruşla kalecinin uzanamayacağı köşeden topu filelerle buluşturdu. Geride kalan dakikalarda temkinli bir oyun sergileyen temsilcimiz skoru koruyarak 3 puanın sahibi oldu.

2 hafta üstüste deplasmanda

Puanını 41’e yükselterek ligde 3. sıraya yükselen Bayburt Grup, önümüzdeki iki haftayı oldukça zor deplasman mücadeleleriyle sürdürecek. 4 Mart’ta düşme hattında bulunan Bingölspor’un konuğu olacak olan Bayburt Grup, 10 Mart’ta ise yine düşme hattına yakın olan İzmir ekibi Bergamaspor’la karşılaşacak.

24. hafta alınan toplu sonuçlar ve puan durumu şöyle:

Bayburt Grup Özel İdare - Halide Edip Adıvar SK: 1-0
Kemerspor 2003 - 12 Bingölspor: 2-0
Manisa BBSK - Yeni Altındağ Bld.: 2-3
Çatalcaspor - Düzcespor: 2-1
Kozan Belediyespor - Ofspor: 1-0
Yomraspor - Orhangazi Belediyespor: 0-0
Batman Petrolspor - Çanakkale Dardanel SK: 3-2
Bergama Belediyespor – Erbaaspor: 1-4
Bayrampaşa - Erzin Belediyespor: 5-2

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Baybars 6 yıl önce

InsaAllah bu sene cikariz 2.lige basarilar bayburt sporumuza