Bayburt Grup, transfere son notayı koydu

Bayburt Grup, transferin son gününde bir oyuncuyu daha renklerine bağladı.

Bayburt Grup, transfere son notayı koydu
Bayburt Postası - Bayburt Grup, transferin son gününde bir oyuncuyu daha renklerine bağladı. Devre arasında takıma 7 takviye yapan Bayburt Grup, transferin son gününde 2. Lig Beyaz Grup ekibi Bayrampaşaspor'dan Yusuf Kurtuluş'la sözleşme imzaladı.   

30 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu Yusuf Kurtuluş futbol kariyerinde Konyaspor, Elazığspor, Osmanlıspor,  Altay, Orduspor ve Bayrampaşaspor’da top koşturdu.

Kulüp Başkanı Hikmet Şentürk, Yusuf Kuruluş'un transferi ile ilgili yaptığı açıklamada, "Teknik ekibimiz, transfer komitemiz ve yönetim kurulumuzun ortak çalışmaları sonucu eksik gördüğümüz orta saha ön libero bölgesine Bayrampaşaspor’dan Yusuf Kurtuluş'u transfer ettik.Tecrübesi ile takımımıza katkı sağlayacak olan Yusuf, hedefimize ulaşmamız adına takımımıza hem ağabeylik hem de futbol anlamında vereceği desteği biliyor takımımıza hayırlı olsun diyoruz” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hasan 8 yıl önce

solbek lazım acilen.....