Bayburt Grup'tan tek vuruş

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta 33. hafta mücadeleleri de geride kaldı.

Bayburt Grup'tan tek vuruş
Bayburt Postası - Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta 33. hafta mücadeleleri de geride kaldı. Gençosman Stadyumu'nda ligin güçlü ekiplerinden Çorum Belediyespor'u konuk eden Bayburt Grup, karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı. Play-off hedefinde önemli bir karşılaşmayı kayıpsız geçen temsilcimize galibiyeti getiren golü Yunus Emre Yalçın kaydetti. 

Saat 14.30'da Gençosman Satdyumu'nda başlayan maça her iki takımda dengeli başladı. İbrahim Halil İleri, Barış Çardaklı ve Çağlar Yıldız üçlüsünün yönettiği maçın ilk 10 dakikası orta saha mücadelesine sahne oldu. 10. dakikadan sonra rakip ceza sahasında daha çok gözüken ve ataklar yapan Bayburt Grup, ilk gol poziyonuna 14. dakikada girdi. Murathan Buruş sol taraftan getirdiği topu ceza sahasında Ali Koçak'a çıkardı. Kaleciyle karşı karşıya pozisyonda Ali Koçak'ın vuruşu direğin yanından dışarı çıktı. 

Karşılıklı ataklarla devam eden maçın 29. dakikasında Çorumspor'un etkili atağında Yılmaz Can Taşkıran'ın vuruşunu kaleci Can Avcı çıkardı. İlk 45 dakikadan gol sesi çıkmadı.

İkinci yarıya etkili başlayan ve ilk dakikada gol pozisyonuna giren Bayburt Grup, Uğur'la net fırsatı tepti. Kornerden gelen ve kaleciyi de geçen topa Uğur boş poziyonda dokunamadı. Maçın 52. dakikasında sakatlanan Erçin Ilgaz yerini İbrahim Kongur'a bırakırken, 58. dakikada sakatlanan Uğur Karakoç ise yerini Murat Akgül'e bıraktı.

59. dakikada Bayburt Grup net bir fırsat daha tepti. Ara pasta ceza sahasında kaleciyle karşı karşıya kalan Ömer Esenkaya'nın vuruşunu kaleci güçlükle kornere çeldi. Kornerden gelen topta ise Ali Karakoç'un vuruşu kalecide kaldı.

Atak futbolunu sürdüren Bayburt Grup, aradığı golü 71'de buldu. Süleyman'ın sol taraftan çıkardığı ara pasta topla buluşan Yunus Emre Yalçın, rakp oyuncuyu geçtikten sonra klas bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu. 1-0

Maçın 82. dakikasında Murathan Buruş'un ceza sahası dışından çıkardığı sert şutu kaleci güçlükle çelebildi. Uzatma dakikalarında ise her iki takımda gole çok yaklaştı. Murat Akgül'ün vuruşu kalecide kalırken, Çorum atağında Gökhan Kılınç'ın sert vuruşu üst direğe çarparak dışarı çıktı. 

33. hafta sonunda alınan toplu sonuçlar ve puan durumu şöyle:

Bayburt Grup Özel İdare - Çorum Belediyespor: 1-0
Beylerbeyispor - Batman Petrolspor: 0-2
Darıca Gençlerbirliği - Bergama Belediyespor: 3-0
Dersimspor - Çatalcaspor: 0-0
Gölcükspor - Kastamonuspor 1966: 1-1
Körfez İskenderunspor - Çine Madranspor: 2-1
Manavgatspor - Sandıklıspor: 2-2
Niğde Belediyespor - Van BBSK: 2-0
Tavşanlı Linyitspor - Dardanelspor: 2-1





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.