Bayburt Grup'tan bırakma kararı

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor olağanüstü kongrede isim değişikliğine gitti.

Bayburt Grup'tan bırakma kararı
Bayburt Postası - Bayburt Grup’un çekildiği kongrede kulübün logosu da değişmiş oldu. Kulübün ismi Bayburt İl Özel İdare Gençlik ve Spor Kulübü oldu.

Mevcut başkan Hikmet Şentürk’ün yeninden yönetim kuruluna seçildiği kongrede yönetim kurulu üyeliklerine Yusuf Elçi, Nesimuttin Selçuk, İsmail Özbek, Hayrettin Koçyiğit, Hayri Tekin, Süleyman Seyhan, Arif Bilen, Mehmet Özdemir, Yıldıray Kılıç, Sedat Budak, Mevlüt Birkanım, Enis Aslan, Hüseyin Kaymak, Şükrü Kayalı, Yaşar Kobal, Salim Arslanhan, Ersoy Özbek, Hüseyin Yıldız, Cengiz Karakaşoğlu, Mehmet Budak isimleri yer aldı.

Başkan Şentürk, yeni bir oluşum sağlanana kadar kulübün bu şekilde devam etmesi kararı aldıklarını belirtti. Bayburt Grup’un futbol anlamında şehre çok şeyler kazandırdığını ifade eden Şentürk, başta Abdurrahman Şentürk olmak üzere, yönetim kurulu üyeleri destek veren herkese teşekkür etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
birol 6 yıl önce

bayburt grup çok ayıp etti bir spor kulübüne sahip çıkamadı bayburt ismini şirketine koymayı biliyorsun bayburt sporu gelip alıyorsun insanları umutlandırıyorsun sonra yüz üstü koyuyorsun yakışmadı

Avatar
şahin gül 6 yıl önce

BAYBURT BELEDIYE OLARAK KÜLÜPE KATKI YAPİP BAYBURT BELEDIYE SPOR OLMASI BEN DAHA UYGUN OLUR. SAYGILARIMLA.. BAYBURT GROUPA SONSUZ TEŞEKKÜRLER.

Avatar
Safak Gungor 6 yıl önce

Neden simdi?

Avatar
Hasan güney 6 yıl önce

Bayburt belediyesi her yere para harcıyor. Şimdi kulübü alması lazım.

Avatar
Kadir Taşçı 6 yıl önce

Derhal bir sponsor bulunması lazım. Aksi takdirde 3.ligde son sezonumuz olur. Yazık şehir taraftar grupları ile stadyumu ile ne güzel hava yakalamıştı.

Avatar
misafir 6 yıl önce

Yaşanan bir trafik kazası sonucunda Bayburt Grup un hatalı bulunduğı ve sonrasında ise aynı şirketin bu şehre küstüğü iddia edilmişti. Sanki doğru gibi.

Misafir Avatar
hahaha 6 yıl önce @misafir

cehenneme kadar küssün bayburtsporun sponsoru diye ölen insanların hakkı mı yenseydi

Beğenmedim! (1)
Avatar
Gençosman 6 yıl önce

Son sezon Türkiye Kupası'na erken veda ettik diye mi oldu acaba. Bu takım reklamın en güzelini 2 yıl önce yapmıştır. Yine aynısı olur inşAllah Türkiye'de ne ilçeler var amatörde bile bir sürü destek alıyor. Yazık olur bu şehre .. Allah'a emanet emeği olanlara teşekkürler