Bayburt Grup'ta Erdal İşkar dönemi başladı

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, geçtiğimiz sezon Silivrispor'a play-of heyecanı yaşatan Erdal İşkar'la sözleşme imzaladı.

Bayburt Grup'ta Erdal İşkar dönemi başladı
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, geçtiğimiz sezon Silivrispor'a play-of heyecanı yaşatan Erdal İşkar'la sözleşme imzaladı. Kulüp Başkanı Hikmet Şentürk ile birlikte tesislerde gerçekleşen imza töreninde konuşan Teknik Direktör Erdal İşkar, "Şunun sözünü size verebilirim. Öncelikle çok koşan, mücadele eden bir takım yaratacağız. 90 dakika oyunu bırakmayan, çok pozisyon üreten, çok pozisyona giren seyircilerin zevk alacağı bir kadro için söz verebilirim" dedi.

Geçen yılki kadroya kaliteli oyuncular takviye ederek yola devam edeceklerini ve iyi takım oluşturmayı hedeflediklerini söyleyen İşkar, taraftarlarla birlik ve beraberlik içerisinde olacaklarını söyledi. İşkar, imzayı attıktan sonra şunları söyledi:

"Öncelikle beni tercik ettikleri için kulübümüz ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Geçen sene Silivrispor'da play-off mücadelesi verdik. Daha önce 2. Lig ekibi Bozüyükspor'u çalıştırdım. Bayburt'ta hedeflerimiz var. Mevcut iskelet kadroyu koruyup, kaliteli oyuncular alarak iyi bir kadro oluşturacağız. Şunun sözünü size verebilirim, öncelikle çok koşan, mücadele eden bir takım yaratacağız. 90 dakika oyunu bırakmayan, çok pozisyon üreten, çok pozisyona giren seyircilerin zevk alacağı bir kadro için söz verebilirim. Sonuç ne olur onu bilemeyiz ama iyi bir takım yaratacağız. Taraftarımız bize güvensin, birlikten kuvvet doğar ve bunu hep birlikte başarabiliriz. Daha önce bunu başardık. Hayırlı olsun diyor, teşekkür ediyorum."

Şentürk: "Mevcut takımdan 9 kişi kalacak"

Mevcut kadrodan sadece 9 kişinin kalacağını söyleyen Başkan Hikmet Şentürk; teknik heyet ve yönetimle birlikte yeni transferler gerçekleştirerek iyi bir takım oluşturacaklarını söyledi. Şentürk, 11 Temmuz'da yapılacak kongre ile daha katılımcı bir yönetimle yola devam edeceklerini, transfer çalışmalarının ise başladığını belirtti.
Şentürk, şunları kaydetti:

"2015-2016 sezonuna Erdal İşkar hocamızla başlayacağız. Hayırlı olmasını diliyorum. Mevcut kadromuzdan 9 futbolcumuz kalacak. Teknik heyetimizin vereceği rapor ve yönetimimizle birlikte yeni transferleri gerçekleştirerek şehrimize layık iyi bir takım kuracağız. İyi bir takım kurmayı hedefliyoruz. 11 Temmuz da kongremiz var, daha katılımcı bir yönetim oluşturacağız. Hatalar yapıyoruz, bunlar olacak ama hatalarımızdan dersler çıkararak hep birlikte başarıyı yakalayacağız. Herkesle fikir alışverişinde bulunuyoruz. Ayrım yapmaksızın herkesin desteğini bekliyoruz. Bizimle olmak isteyen herkese de kapımız açık. Şehrimize yakışır bir takım yapacağız. Taraftar gruplarımız ve tüm Bayburtlularla bunu başaracağız."

Tesislerde gerçekleşen tören, imzaların atılmasıyla son buldu.

Erdal İşkar kimdir?

2 Mayıs 1965 Tekirdağ doğumlu olan Erdal İşkar, Çorluspor'la başladığı teknik direktörlük kariyerine Bozüyükspor ve Silivrispor ile devam etti. İşkar, son olarak Bayburt Grup'un da mücadele ettiği TFF 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Silivrispor'a play-of heyecanı yaşatmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kömo 9 yıl önce

Ee hocayida aldik hayırlı ugurlu olsun şimdi sıra transfer lerde bir an önce gelsede takim birbirine alissa geç kaldik diğer takimlar kampa başlayacak nerdeyse transferleri bekliyoruz sabırsızlıkla

Avatar
vedat yilmaz 9 yıl önce

yap boz tahtasina dondu, bahattin hocayla erken vedalasacaktiniz neden eski kadroyu dagittiniz, .diye sorarlar.

Avatar
DAVİD 9 yıl önce

bayb.a hayirli olur i̇nşAllah