Bayburt Grup'ta 4 imza

Yeni sezonda takımı Teknik Direktör Sebahattin Tekin'e teslim eden Bayburt Grup, teknik heyetin istekleri doğrultusunda 4 isimle anlaşmaya vardı.

Bayburt Grup'ta 4 imza
Bayburt Postası - Türkiye Futbol Federasyonu, Spor Toto 3. Lig'de mücadele eden Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor transfer çalışmalarını başlattı.

Bayburt Grup; Bodrum Belediyespor'dan Ali Koçak, Sivas Belediyespor'dan İsmail Bulut, Kırıkhanspor’dan Muhsin Polat ve Kemerspor'dan Ufuk Er ile sözleşme imzaladı.

Kulüp başkanı Hikmet Şentürk transferlerle ilgili yaptığı kısa açıklamada, "Teknik Sorumlumuzun listesinde olan 4 futbolcu ile imzaları attık ve bu sezon bir kolej takımı oluşturma amacıyla kadromuza dahil ettik. Hedefi olan bir takım savaşan, formasını terinin son damlasına kadar ıslatan oyuncularla tam bir kolej takımı kurmak için transferlerimiz devam edecek. Yeni transferlerimiz takımımıza hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburt lu Salih 7 yıl önce

Yeni transferler hayırlı olsun, başkana ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz, inşaAllah bu sene grubu 1. bitirip üst klasmana ve klasmanlara çıkar ve kalıcı oluruz.
Ayrıca 24 Erzincan sporda bulunan Aybars'ı da takip ediyorlarmı merak ediyorum,iyi bir oyuncu olduğu kanaatindeyim.

Avatar
BAYBURTLU 7 yıl önce

ARTIK ANLAŞILMIŞTIR Kİ BAYBURT GRUP BU TAKIMI KESİNLİKLE ÜST LİGE ÇIKARMAK İSTEMİYOR BU TRANSFERLERLE Mİ BAYBURT ŞAMPİYONLUĞA OYNAYACAK BUNLARLA KÜMEDE KALMAMAYA OYNARLAR YAZIK YA BU TARAFTARA