Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’da sürpriz istifa!

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’dan, sürpriz bir ayrılık haberi geldi.

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’da sürpriz istifa!
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Asbaşkanı Hakan Kobal istifa etti. Bayburt’un uzun yıllar sonra profesyonel lig takımı olma başarısı gösteren Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’dan sürpriz bir ayrılık haberi geldi. Geçtiğimiz sezon 3. Lig hedefini gerçekleştiren ve bu sezon da 2. Lig’e yükselme mücadelesi veren kulüpte tüm bu süreçte görev alan Kobal, bugün istifa ettiğini açıkladı.

Kobal, Bayburt Postası’na yaptığı açıklamada, asbaşkanlık görevi ile birlikte yönetim kurulundan da ayrıldığını söyledi. İstifa gerekçesi ile ilgili daha sonra bir açıklama yapacağını söyleyen Kobal, “Şu anda sadece kulüpten ayrıldığımı söylemek istiyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
josef 9 yıl önce

ele sevindimki

Avatar
ömer 9 yıl önce

baktınızkı gıdısat ıyı değil hoca tırıvırı cıktı bu işin suyu cıkmadan ben kaçayım kısacası dıyo kacın bajkalım o hacayı getırdıgınız gıbı yollayın o zaman sen gıdıyorsan hocayıda al git topcularıda

Avatar
emre 9 yıl önce

Bizi taaa nerelerden getitdirdirdin avrupa futbolunu görüpte basariyla sergilememize ragmen takimimiza almadin ama 2. bundesligadan benden selamlar sanada, getitdirdigim hocayada, futbolcularinada, ginede nerdwn geldigimi unutmadim bayburtumun destekcisiyim herzaman !

Avatar
Hasan 9 yıl önce

Abı ıyı olmadı bu Hakan reıs ıyıydı be

Avatar
TARAFTAR 9 yıl önce

TOPÇULARIDA AL GİT DİYEN ARKADAŞ ÇIKIP SEN Mİ OYNIYACAN .....TABİİİ SİZE 1 PUAN BATAR ÇÜNKÜ 9 YEMENİZ LAZIM GIKINIZ ÇIKMAZ O ZAMAN

Avatar
by mehmetçelebi 9 yıl önce

Bu takım buralara sükrü ve hakanın özel çaba ve gayretiyle geldi.Adam harcamaya bayılırız ezelinden .El insaf..

Avatar
enis @by mehmetçelebi 9 yıl önce

seçimler yaklaştı sıkıntı olmasın herkesi kullandın şimdi sayesinde il başkanı olduğun adamı parayı Bayburt group verdi hikmet başkanı .takımı şanpiyon yapan transferi yapan sen takımı şanpiyon yap ben seçimi kazanayım dediğin Bülent hocayı üç tane senin takım içindeki habercilerini tutup aslan gibi karekteri sağlam oyuncuları istemediğini seçim vaatleriyle kandırıp oylarını aldığın sonra bürondan kovduğun insanlar sen ancak bayburttaki saf insanları kandırırırsın o mevki sana 10 numara büyük hakan kobal sana ancak güleriz sakın seçimi kaybetme o yanındaki koyun güdemeyen antrenör bozuntusunuda unutmuyoruz

Avatar
taraftar 9 yıl önce

Tamam Hakan Kobal yönetimde bu işden en iyi anlayan kişi.Ama birşeyi unutmuş böyle bir önemli maç öncesi bu açıklama niye?Takım menfaati önce gelmeli.
Bakalım durum ne olacak merakla beklıyoruz Hayırlısı.