Bayburt Grup o isimle anlaşmak üzere

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikpor teknik direktör arayışlarını sonuçlandırıyor.

Bayburt Grup o isimle anlaşmak üzere
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikpor teknik direktör arayışlarını sonuçlandırıyor. Temmuz ayı içinde olağanüstü kongre kararı alan Bayburt Grup, hoca arayışına da son noktayı koyuyor. Geçtiğimiz yıl Silivrispor'a play-of  heyecanı yaşatan teknik adam Erdal İşkar'la görüşen Bayburt Grup büyük ölçüde anlaşmaya vardı.

Kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre görüşmelerin olumlu geçtiği ve son görüşmenin sağlanması için teknik direktör Erdal İşkar'ın Bayburt'a geldiği bilgisine ulaşıldı. Tarafların son kez bu akşam bir araya gelerek anlaşma imzalayacağı kaydedildi.
 
Öte yandan 2 Mayıs 1965 Tekirdağ doğumlu olan Erdal İşkar, Çorluspor'la başladığı teknik direktörlük kariyerinde Bozüyükspor ve Silivrispor'u çalıştırmıştı. İşkar, son olarak Bayburt Grup'un da mücadele ettiği TFF 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Silivrispor'a play-of heyecanı yaşatmıştı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.