Bayburt Grup, mağlubiyetle başladı

Spor Toto 3. Lig’de ikinci yarı bugün oynanan maçlarla başladı.

Bayburt Grup, mağlubiyetle başladı
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor ikinci yarıya mağlubiyetle başladı. Temsilcimiz Bayburt Grup ligin en güçlü ekiplerinden Beylerbeyispor'un konuğu oldu. Bayburtlu gurbetçilerin yoğun ilgi gösterdiği maç ev sahibi Beylerbeyispor'un galibiyetiyle sona erdi.

3. Lig 3. Grup’ta ikinci yarı bu hafta oynanan maçlarla başladı. Deplasmanda Beylerbeyispor ile karşılaşan temsilcimiz puan ya da puanlar hedeflediği maçta istediğini alamadı.


Haber ve Fotoğraflar: Selahattin Ekrekli
Maç öncesi ve sonrası tüm fotoğraflar için tıklayın...



Beylerbeyi 75. Yıl Stadı’nda saat 13:30’da başlayan maçı hakem Mustafa Murat Oğuz yönetti. İlk 11’de iki yeni transferiyle sahaya çıkan Bayburt Grup,  geçtiğimiz haftalara göre daha iyi bir performans gösterdi. Güçlü rakibi karşısında etkili olan temsilcimiz, iyi oyununu skora yansıtamadı.

Devre arasında transfer edilen Murathan Buruş ve golcü oyuncu Oltan Karakullukçu'nun ilk 11'de görev aldığı maçta, temsilcimiz maçın seyrini değiştirecek pozisyonları yine gole çeviremedi. Kaptan Yunus Emre Eserdi'nin boş kaleye atamadığı, Hayri Mert Yomralıoğlu'nun da net pozisyondan yararlanamadığı maçta Beylerbeyispor'a galibiyeti getiren tek golü 64. dakikada Ali Özgür Basa kaydetti.  

20. haftada alınan toplu sonuçlar ve puan durumu şöyle:

Dersimspor – Çorum Belediyespor:2-0
Körfez İskenderunspor – 24 Erzincaspor:0-0
Beylerbeyispor – Bayburt Grup Özel İdare: 1-0
Darıca Gençlerbirliği – Gölcükspor: 3-0
Çatalcaspor – Çine Madranspor: 0-0
Sandıklıspor – Batman Petrol Spor A.Ş.: 0-3
Dardanelspor A.Ş. – Bergama Belediyespor: 0-0
TKİ Tavşanlı Linyitspor – Van Büyükşehir Belediyespor: 2-0

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aa 8 yıl önce

Bayburt Grup Gençlikspor olsun Takımın adı. 4 4 2 yi mükemmel oynayacak kadromuz var.

Avatar
SABIR SABIR SABIR 8 yıl önce

İzlediğim tüm karşılaşmalarda bayburt a üstün bir takım izlemedim hoca yeni transferler yeni biraz SABIR BİRAZ SABIR DÜZELECEK BU TAKIM ŞEYTANIN BACAĞI KIRILACAK

Avatar
hüsnü 8 yıl önce

Artık goll atın yaw ne bu