Bayburt Grup, lig sonuncusundan 3 yedi!

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, 17. hafta karşılaşmasında lig sonuncusu Orhangazi Belediyespor’a Gençosman’da farklı mağlup oldu.

Bayburt Grup, lig sonuncusundan 3 yedi!
Bayburt Postası - Temsilcimiz, lig başından bu yana sürdürdüğü istikrarsızlık tablosuna bir yeni skor daha ekledi. Beklenmedik bir deplasman maçından 3 puan çıkarabilen Bayburt Grup, hiç beklenmedik bir maçtan da mağlup ayrılabiliyor. Tıpkı bugün olduğu gibi...

Saat 13.00’te Gençosman Satdyumu’nda Alim Kandemir’in yönetiminde lig sonuncusu Orhangazi Belediyespor’u ağırlayan Bayburt Grup, oynadığı futbolla taraftarı çılgına çevirdi. Bir golü kendi kalesine atan Bayburt Grup, Oğuzhan Türkmen'in ayağından bir de penaltı kaçırdı.

19. dakikada Adem Gökçe’nin kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçen Orhangazi Belediyespor, 23. dakikada Koray Kurt’la ikinci golü buldu. Orhangazi Belediyespor’a 3 farklı skorlu galibiyeti getiren golü ise 89’da Atahan Mehmet Kömürlü kaydetti. Temsilcimiz maçın ilk yarısında Oğuzhan Türkmen’le panaltı atışından yararlanamadı.

3-0 maçı kazanan Orhangazi Belediyespor puanını 14’e çıkararak lig sonunculuğundan averajla 17. sıraya yükselirken, hayal kırıklığı yaşatan temsilcimiz ise 25 puanda kalarak 7. sıraya geriledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kurukafa 6 yıl önce

Belli ki maçı satmışlar yazıklar olsun bayburtlular bunu hakedecek ne yaptı

Avatar
İso Ağa 6 yıl önce

Hele işlerimizi bak taksici takıma hoca getiriyor.Ayağına hiç top değmemiş amigo transfer listesi hazırlıyor başkan gelsin listeyi vereyim diyor.Bayburt Gurubu dünya sıralamasın da ilk 50 sokan adam Abdurrahman bey para verip takım kuracak bunlar konuşacak.Deplasmanda maç seyretmeye gitmek için kapı kapı dilenenler Hikmet başkana laf diyecekler akılsızlar bunlar maç izlemekle kendilerini menejer,teknikdirektör,na 91st kan sanıyorlar.

Avatar
BAYBURTSPORLU 6 yıl önce

BU RUHSUZLARI ATIN BU TAKIMDAN HAKETMİYORLAR BUNLARA EKMEK DAHİ VERMEDEN KOVUN BU ŞEHİRDEN BAYBURT HALKININ UMUTLARIYLA BU KADAR RAHAT OYNAYAMAZ HİÇ KİMSE İNSANLAR TÜRKİYENİN HER TARAFINDA BU TAKIMI YALNIZ BIRAKMADI TARAFTAR HER TÜRLÜ ÇİLEYİ ÇEKTİ BAYBURT ADI YÜKSELSİN DİYE 3 5 TANE RUHSUZ BU ŞEHRİN UMUTLARIYLA OYNAYAMAZ YETER ARTIK BİZ SABRETMEKTEN BIKTIK ARTIK GELSİN ŞU BAŞARI 2. LİG BİZİM HAKKIMIZ 2. DEVRE KALİTELİ FUTBOLCULARLA YOLA DEVAM EDELİM AYRICA 2. GOLÜ ATAN KORAY KURT ESKİ TOPÇUMUZDU HATIRLATMAK İSTERİM SAĞLAM ADAMLARI ELDE TUTP RUHSUZLARI ATALIM YAŞASIN BÜYÜK BAYBURTSPOR AŞKIMIZ VAROLSUN BAYBURT

Avatar
nazım 6 yıl önce

satılmış reziller.açıkça maçı satmışlar.

Avatar
yasin 6 yıl önce

Bilerek oynamayip yenildiler..yonetimde iyi biliyo sikintilari..

Avatar
Hasan 6 yıl önce

Abiler, adamlar tam destek verdigi halde takim kendi evinde lig sonuncusundan 3 yiyorsa birileri birseyleri yapmiyor yada yapamiyor demektir bu.Yurtdisindan takip eden birisi olarak takimin su anki haline cok üzüldügümü belirtmek isterim!

Avatar
Yusuf 6 yıl önce

Bu takımdan hiç birşey olmaz 3.ligde 10sene devam ederiz köy takımlarıyla oynanırız artık beyler