Bayburt Grup, lig sonuncusuna mağlup!

Yeni Altındağ Belediyespor ligde 3 haftanın ardından puansız geldiği Bayburt'tan 3 puanla ayrıldı.

Bayburt Grup, lig sonuncusuna mağlup!
Bayburt Postası - 3. Lig 1. Grup’un 4. hafta mücadelesinde lig sonuncusu Yeni Altındağ Belediyespor’u ağırlayan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor karşılaşmadan 3-2 mağlup ayrıldı. 3 haftayı puansız ve golsüz geçiren ve ligde son sırada yer alan Yeni Altındağspor, Bayburt Grup galibiyetiyle ligde puanla tanışmış oldu. Maç sonunda taraftar hem yönetime, hem teknik direktöre istifa çağrısı yaptı.

Saat 15.00’de başlayan karşılaşmayı Direnç Tonusluoğlu, Harun Öztekin ve Güner Mumcu Taştan üçlüsü yönetti. 

Karşılaşmada Bayburt Grup’un gollerini 32. dakikada Yunus Ünsal (penaltı), 53. dakikada Mert Özyıldırım kaydederken, Yeni AltındağBelediyespor'un gollerini ise, 49’da Oktay Kancı, 75’te Bülent Kalecikli ve 90’da Hüseyin Korkmaz attı.

Takımın en iyilerini dışarı aldı!

Maç sonucu taraftarın hedefinde teknik direktör Sebahattin Tekin vardı. Maçın ilk golünü penaltıdan atan ve aynı zamanda penaltıyı yaptıran Yunus Ünsal ile takımın en iyilerinden Hüseyin Ali Pala’yı ikinci devrenin başlarında oyunun dışına alan Tekin, taraftarlarca istifaya çağrıldı. Taraftarın diğer istifa çağrısı ise yönetime oldu. Sezon başından bu yana tribün anlaşmazlığı dolayısıyla her maçta ‘yönetim istifa’ diye bağıran taraftarlar tepkisini bu maçta da sürdürdü.

Öte yandan aldığı üç puanla ligde son sıradan kurtulan Yeni Altındağ Belediyespor Bayburt Grup taraftarları tarafından maç sonunda alkışlandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Serkan GÖNÜLALAN 7 yıl önce

İsmimi yazıyorum imzami atıyorum..Bayburt için 3.lig kâfi kimse boşuna hayal kurmasın.İkinci lige çıkmak istemiyorlar maksat sponsorun ismi formada gorulsun buna da şükür baybur group olmasın her zaman söylüyorum bal ligine devam.Buna alisalim beyler bayanlar 3.lig in demirbaş takımı bayburt group IOI gençlik Spor. .

Avatar
İSMAİL 7 yıl önce

BİR KULÜP BAŞKANI SEYİRCİ GELSİN GELMESİN GEREKİRSE BAYBURT İNŞAAT ÇALIŞANLARI GETİRİP İZLER DİYEN BAŞKAN VE EKİBİ HOCASI FUTBOLCULARI VELHASIL TAKIMI BAYBURT ATASÖZÜ GADAM BAŞINIZA DÜKKANIMIZI KİTLEYİP MAÇA GİDİYOZ KIYMETİ OLMUYORSA BUGÜNDEN SONRA HİKMET BEY BAYBURT ÇALIŞANLARIYLA BOL MAÇ İZLEMELER

Avatar
ali 7 yıl önce

lig sonuncusuna yenilen takımdan ve iyi oynayan futbolcuları çıkaran takımdan ve hocadan bir şey olmaz bu senede boşa gitti herkes hevesini seneye saklasın oda iyi hoca ve iyi transfer yaparlarsa

Avatar
Safak Güngör 7 yıl önce

Hoca ile anlaşma yapılan haberin altına yorum yazmıştım. "İlk yarının yarısını görmez" diye.