Bayburt Grup, liderle yenişemedi

Bayburt Grup Özel İdare, lig lideri Sancaktepe Belediyespor’u evinde ağırladı.

Bayburt Grup, liderle yenişemedi
Bayburt Postası - Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta 32. Hafta maçları da tamamlandı. Lig lideri Sancaktepe Belediyespor'la Gençosman Stadyumu’nda karşılaşan Bayburt Grup, maçtan 1 puanla ayrıldı. Sezon başında play-off’u hedefleyen temsilcimiz bitime 4 hafta kala ümitleri tüketti.

Saat 14.30’da Sivas Bölgesi’nden Adem Sarıtaş’ın yönetimiyle Gençosman Stadyumu’nda oynanan maça taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Her iki takımın vasat bir futbol sergilediği maçta taraftarlar az sayıda gol pozisyonu izledi. İlk gol pozisyonuna Bayburt Grup, Hasan Üstübücü'yle girdi. Hasan, 13. Dakikada kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu kalecinin üzerine vurdu. İlk yarının son dakikalarında ise Sancaktepe Belediyespor’dan Koray Kurt ceza sahası dışından sert vurdu. Top direğe çarparak dışarı çıktı. 

Maçın ikinci yarısının tek pozisyonunda ise Batuhan Er ceza sahası dışına şişirilen topa kafa ile yükseldi. Batuhan’ın maçın son anlarında yaşanan pozisyondaki vuruşunu kaleci dışarı çeldi. Temilcimiz hafta sonu İstanbul deplasmanında Beylerbeyispor’a konuk olacak.  

32. hafta sonunda alınan toplu sonuçlar ve puan durumu şöyle:

Altay - Çorum Belediyespor: 2-1
Bayburt Grup Özel İdare - Sancaktepe Belediyespor: 0-0
Erzin Belediyespor - Ankara Demirspor: 2-3
Karacabey Birlikspor - Beylerbeyi: 4-4
Kartalspor - Kızılcabölükspor: 0-3
Kocaelispor - Kozan Belediyespor: 0-0
Kütahyaspor - 24 Erzincanspor: 0-4
Manavgatspor - Gölcükspor: 1-2
Van BBSK - Tekirdağspor: 2-1

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.