Bayburt Grup kampın ilk hazırlık maçına çıktı

Bayburt Grup, Antalya kampında ilk hazırlık maçını Nazilli Belediyespor ile yaptı. İşte detaylar..

Bayburt Grup kampın ilk hazırlık maçına çıktı
Bayburt Postası - Antalya Lara'da ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Bayburt Grup, kamptaki ilk hazırlık maçını Spor Toto 2. Lig Beyaz Gurup'ta mücadele eden Nazilli Belediyespor ile yaptı.


Hazırlık maçına Erhan, Erçin, Onur, Aykut, Sergen, Koray, Yener, Ahmet, Sinan, Batuhan ve Eren ilk onbiri ile başlayan Bayburt Grup, ilk dakikalardan itibaren atak futbolu tercih etti. oynadı. Bayburt Grup'un açık futbol anlayışını değerlendiren Nazilli Belediyespor kontra atak ile başlayan atağını 24. dakikada golle sonuçlandırdı ve 1-0 öne geçti. Bayburt Grup'un beraberlik sayısı ise 31. dakikada yeni transfer Batuhan'dan geldi ve ilk yarı bu sonuçla sona erdi.

İkinci yarı sahaya Yasin, Yücel, Samet, Ömerül Faruk, Selçuk ve Kaanhan degişiklikleri ile başlayan Bayburt Grup ikinci yarı daha kontrollü bir futbol sergiledi. Karşılaşmada başka bir gol olmadı ve takımlar sahadan 1-1'lik skorla ayrıldı. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.