Bayburt Grup, ilk galibiyetini aldı

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, yenilgiyle başladığı ligde ilk galibiyetini Gençosman Stadyumu'da aldı.

Bayburt Grup, ilk galibiyetini aldı
Bayburt Postası - 3. Lig 1. Grup’ta ikinci hafta müsabakaları tamamlandı. Temsilcimiz Bayburt Grup, Erzin Belediyesi mağlubiyetiyle başladığı ligde ilk galibiyetini kendi evinde Düzcespor karşısında aldı. İlk yarısında rakibine oranla üstün bir futbol sergileyen Bayburt Grup, 90. Dakikadan 4-2 galibiyetle ayrıldı. Temsilcimize galibiyeti getiren golleri Yunus Ünsal (3) ve Gökhan Korkmaz kaydetti.

Saat 15.30’ta Geçosman Stadyumu’nda oynanan maçı Ercan Hellaç, Emre Dursun ve Okan Gürdüs üçlüsü yönetti. Az sayıda seyircinin izlediği maça iyi başlayan Bayburt Grup, 2. Dakikada penaltı kazandı. Penaltı atışını Yunus Ünsal gole çevirdi.

Golün ardından atak futbolunu sürdüren Bayburt Grup, üst üste yakaladığı fırsatları Gökhan Korkmaz ve Hüseyin Ali Pala ile harcadı.

Maçın 45. Dakikasında ilk golün sahibi Yunus Ünsal ceza sahası dışında buluştuğu topla rakip oyuncuyu ve ardından kaleciyi de geçerek topu filelerle buluşturdu. Maçın ilk yarısını temsilcimiz 2-0 önde tamamladı.

Maçın ikinci yarısına bu kez Düzcespor penaltı atışıyla başladı. 47. dakikada yaşanan pozisyonda hakem Ercan Hallaç beyaz noktayı gösterdi. Furkan Safi penaltı atışını gole çevirerek durumu 2-1’e getirdi.

Maçın son çeyreğinde daha etkiki olan Bayburt Grup, 80. dakikada Yunus Ünsal’ın, 85. Dakikada ise Gökhan Korkmaz’ın kafa golleri ile durumu 4-1’e getirdi. Uzatma dakikalarında ise Düzcespor'un ceza sahası dışından kullandığı serbest vuruş Bayburt Grup'tan Adem Gökçe'ye çarparak filelerle buluştu. 90 dakika temsilcimizin 4-2 üstünlüğü ile sona erdi.

2. hafta sonunda alınan toplu sonuçlar şöyle:

Bayburt Grup Özel İdare - Düzcespor: 4-2
Erbaaspor - Yeni Altındağ Bld.: 4-0  
Kozan Belediyespor - Orhangazi: 0-0
Batman Petrolspor - Yomraspor: 0-1
Ofspor - 12 Bingölspor: 3-1
Çatalcaspor – Bayrampaşa: 2-1
Bergama Belediyespor - Erzin Belediyespor: 1-2
Halide Edip Adıvar SK - Dardanelspor: 2-2
Manisa BBSK - Kemerspor 2003: 2-2


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.