Bayburt Grup ikinci yarı hazırlıklarına başladı

Yeni teknik patron Semih Tokatlı ile 25 Aralık'ta başlayan devre arası kampı 13 Ocak'a kadar devam edecek.. İşte detaylar..

Bayburt Grup ikinci yarı hazırlıklarına başladı
Bayburt Postası – İlk yarıyı Tekirdağspor karşısında 3-1'lik skor ve ilk deplasman galibiyeti tamamlayan 3. Lig temsilcimiz Bayburt Grup Özel İdare, devre arası kampı için Antalya Lara'da. Yeni teknik patron Semih Tokatlı ile 25 Aralık'ta başlayan devre arası kampı 13 Ocak'a kadar devam edecek. 

Bu arada ara transfer sezonunda takıma takviye yapması beklenen Bayburt Grup, ilk transferlerini forvet bölgesine yaptı. Kastamonuspor'dan Batuhan Er ve Tokatspor'dan Eren Görür ile anlaşan Bayburt Grup, transfer çalışmalarını ise sürdürüyor. 

İlk yarıda 5 galibiyet, 8 beraberlik ve 5 mağlubiyet ile 23 puan toplayan Bayburt Grup, grubu 11. sırada tamamlamıştı. 



18 haftalık ilk devre sonunda puan durumu şöyle oluştu:


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aaaa 7 yıl önce

Sayin vali ve diger yetkililer, Gencosman stadina bi bakim yapar mısınız. Cevre düzenleme vs. Sayin taraftarlar Hodri meydan, tatangalar gibi olmak istiyorsak herkes ayni tezahüratı yapsin. Gerekiyorsa bi mac Gadalar, bi maç Kurukafalar, bi mac Gencosman onderlik,amigoluk yapsin. Boyle olursa oradan kimse CIKAMAZ. KENDI KENDIMIZE DEPLASMAN YAPMAYALIM