Bayburt Grup, haftalar sonra galip

Bayburt Grup Özel İdarespor, Yomraspor’u farklı bir skorla geçti.

Bayburt Grup, haftalar sonra galip
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdarespor, Yomraspor’u farklı bir skorla geçti. 3. Lig 1. Grup’ta 15. hafta müsabakaları tamamlandı. Ligde 4 haftadır galibiyet yüzü görmeyen temsilcimiz evinde ağırladığı Yomraspor karşısından 4-1 skorla ayrıldı. Puanını 22'ye yükselten temsilcimiz ligde 5. sıraya yükseldi. 

Tarık Güldal, Asker Açıkgöz, Ahmet Deveci üçlüsünün yönetimiyle saat 13.00’te başlayan maçın ilk dakikalarından itibaren üstün bir futbol sergileyen Bayburt Grup, 23. dakikada ilk golü buldu. Sağdan yapılan ortayı Nazif Şener kafa vuruşuyla gole çevirdi. 1-0

34. dakikada ilk gole benzer bir poziyonda bu kez Oğuzhan Türkmen topa yükselen isim oldu. Türkmen’in kafa vuruşu ile kaydettiği golle durum 2-0 oldu. 41. Dakikada Yomraspor’lu Yasin Reis'in attığı golle ilk yarı temsilcimizin 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı.

Maçın ikinci yarısında yine atak bir futbol sergileyen Bayburt Grup’ta Gökhan Korkmaz 62. dakikada sahneye çıktı. Ceza sahası dışında topla buluşan Korkmaz, kalecinin önde olduğunu farkettiği poziyonda aşırtma bir vuruşla şık bir gole imza attı.

70’li dakikalar ise her iki takımın gol kaçırdığı dakikalar oldu. Yomraspor’un bir topunun üst direkte patladığı dakikalarda, temsilcimizde ise Yunus Ünsal boş poziyonda topu filelerle buluşturamadı.

81. dakikada ikinci sarı karttan Hasan Güleryüz'ün oyun dışı kalması ile son 10 dakikayı 10 kişi tamamlamak zorunda kalan temsilcimiz atak futbolunu son dakikalarda da sürdürdü. 85. dakikada maçta üçüncü golü atan Gökhan Korkmaz yine ceza sahası dışında sert bir vuruşla kaleciyi avladı. Karşılaşma temsilcimizin 4-1’lik üstünlüğüyle tamamlandı. 

15. hafta sonunda alınan toplu sonuçlar ve puan durumu şöyle: 
 
Bayburt Grup Özel İdare - Yomraspor: 4-1
Çanakkale Dardanel SK - 12 Bingölspor: 0-1
Bergama Belediyespor - Bayrampaşa: 0-1
Erbaaspor - Orhangazi Belediyespor: 2-1
Kozan Belediyespor - Çatalcaspor: 1-0
Ofspor - Erzin Belediyespor: 1-2
Batman Petrolspor - Manisa BBSK: 1-1
Yeni Altındağ Bld. - Düzcespor: 0-1
Halide Edip Adıvar SK - Kemerspor 2003: 2-0



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandas 6 yıl önce

Basarilarinin devamini dileriz bayburt spora