Bayburt Grup, forvet hattına güç kattı

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, golcü oyuncu Fatih Arat'la (26) 1 yıllığına sözleşme imzaladı.

Bayburt Grup, forvet hattına güç kattı
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, golcü oyuncu Fatih Arat'la (26) 1 yıllığına sözleşme imzaladı.

Sezon başında geçen yılın çekirdek kadrosunu koruyarak iyi takviyeler yapma kararı alan Bayburt Grup,  Çağdaş Topal, Taylan Aydoğan, Uğur Karakoç'un ardından geçen yıl Manavgatspor forması giyen golcü oyuncu Fatih Arat'la sözleşme imzaladı. 

Tesislerde gerçekleşen imza töreninde  Kulüp Başkanı Hikmet Şentürk, "Görüşmelerimizi gerçekleştirdiğimiz sporculardan biri olan ve forvet ihtiyacımıza cevap verecek  olan Fatih Arat ile anlaşarak bir yıllık sözleşme imzaladık. Yeni transferimiz Fatih geçen sene gol yollarındaki eksikliğimizi gidermek adına da takımımıza çok şey katacağına inanıyorum. Kulübümüze ve tüm Bayburt'a hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kariyerinde Antalyaspor, Alanyaspor, BB Erzurumspor formalarını giyen 26 yaşındaki golcü oyuncu, geçen sezon formasını giydiği 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Managatspor'da 12 gol kaydetti. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.