Bayburt Grup farklı mağlup

Spor Toto 3. Lig’de 2. Yarının ilk haftasında Ankara deplasmanına çıkan temsilcimiz karşılaşmadan 4-2 mağlup ayrıldı.

Bayburt Grup farklı mağlup
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, ikinci yarıya farklı mağlubiyetle başladı. Spor Toto 3. Lig’de 2. Yarının ilk haftasında Ankara deplasmanında Ankara Demirspor'la karşılaşan temsilcimiz 4-2 mağlup oldu. 

Saat 13.30’da başlayan maçın ilk yarısı ev sahibi ekibin 3-0 üstünlüğüyle sona erdi. 10’da Fatih Mustafa Baydemir, 15’te Güney Tutcuoğlu ve 45'te Furkan Işıkdemir’in golleriyle skoru 3-0’a getiren Ankara Demirspor, ikinci yarıya da golle başladı. 56’da Güney Tutcuoğlu ile 4-0’ı bulan ev sahibine karşı etkili olamayan Bayburt Grup Özel Gençlikspor’un golleri 61’de Aykut Topal ve 84’te Batuhan Er’den geldi. Karşılaşma ev sahibi ekibin 4-2 üstünlüğüyle sona erdi.

Bayburt Grup, 4. kez karşılaştığı rakibini yine yenemedi. Ankara Demirspor'a karşı bir beraberliği bulunan temsilcimiz diğer 3 maçtan da mağlubiyetle ayrıldı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
murat ali 7 yıl önce

harcanan paralara yazık..umıt baglayan taraftara yazık..

Avatar
59 daki 69 7 yıl önce

İş kazası olarak görmek lazım .. eğer bir seri yakalar isek playoff için bizde varız diyebiliriz fikstür avantajını kullanabiliriz üst siralardaki bütün takımlar Çorum spor hariç Bayburt'à gelecek eğer olurda seri ykalayamaz ve içerde güçlü rakiplere puan verir isek bal liginde yerimiz hazır. .