Bayburt Grup, Erbaaspor’la yenişemedi

3. Lig 1. Grup’ta 6. Hafta mücadeleleri sona erdi.

Bayburt Grup, Erbaaspor’la yenişemedi
Bayburt Postası - 3. Lig 1. Grup’ta 6. Hafta mücadeleleri sona erdi. Temsilcimiz Bayburt Grup Özel İdare Gençliksor evinde Erbaaspor’u ağırladı. Karşılaşma 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

Saat 14.30’da Gökhan Özbulut’un yönetimiyle oynanan karşılaşmada her iki takımda vasat bir futbol sergiledi. Karşılaşmanın son çeyreğinde atak oynayan Bayburt Grup, maçın 78. dakikada Ali Koçak’la net bir gol pozisyonundan yararlanamadı. Maçın da en ciddi ataklarından biri olan pozisyonda soldan yapılan ortada top Ali Koçak’ın önüne düştü. Kaleciyle karşı karşıya kalan Ali Koçak topu dışarı attı. 90 dakika 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

Ligde ikinci beraberliğini alan Bayburt Grup, puanını 8’e çıkardı. Bayburt Grup, 7. hafta karşılaşmasında 7 Ekim Cumartesi günü saat 15.30’da İstanbul deplasmanında Halide Edip Adıvarspor’la karşılaşacak.

6. hafta sonunda alınan toplu sonuçlar ve puan durumu şöyle:

Bayburt Grup Özel İdare - Erbaaspor: 0-0
Kozan Belediyespor - Yeni Altındağ Bld.: 4-0
Batman Petrolspor - Düzcespor: 1-1
Yomraspor - Kemerspor 2003: 1-2
Bergama Belediyespor - Ofspor: 0-4
Çatalcaspor - Erzin Belediyespor: 1-0
Manisa BBSK - Çanakkale Dardanelspor: 1-0
Halide Edip Adıvar SK - Bingölspor: 0-1
Bayrampaşa - Orhangazi Belediyespor: 0-0


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Serkan Gönülalan 6 yıl önce

Maci izlemeye gelen hemşehrilerimiz takimi itmek icin biraz destek olsalardı futbolcularin ayaklari rakip kaleye daha hizli giderdi ama nerde eski bayburt sporun cilginlari...