Bayburt Grup, dördüncülüğe yükseldi

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor ligdeki çıkışını sürdürüyor.

Bayburt Grup, dördüncülüğe yükseldi
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor ligdeki çıkışını sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta Yomraspor’u Gençosman’da farklı bir skorla geçen Bayburt Grup, Antalya deplasmanından da galip ayrıldı. 30. dakikasında geriye düştüğü maçta önce beraberliği, sonra 3 puanı getiren golü bulan Bayburt Grup, 25 puana yükseldiği 16. hafta sonunda ligde 4. duruma yükseldi. 

3. Lig 1. Grup’ta 16. hafta geride kaldı. Antalya ekibi Kemersporlar saat 13.30’da Dr. Fehmi Öncel Stadı’nda karşılaşan Bayburt Grup, 30. dakikada kalesinde gördüğü golle 1-0 geriye düştü. 43’te beraberliği bulan Bayburt Grup, 75. dakikada ise öne geçtiği golü buldu. Kemerspor’un golünü Lokman Erdoğan atarken, Bayburt Grup’un gollerini ise Rahmi Muhammet Akyazı ve Yunus Ünsal kaydetti.

Karşılaşmadan 2-1’lik skorla ayrılan Bayburt Grup, puanını 25’e yükselterek ligde dördüncü sıraya yükseldi. Temsilcimiz 17. hafta karşılaşmasında 17 Aralık’ta Gençosman Stadyumu’nda lig sonuncusu Orhangazi Belediyespor’u ağırlayacak.

16. hafta sonunda alınan toplu sonuçlar ve puan durumu şöyle:

Bingölspor - Batman Petrolspor: 2-2
Yomraspor - Bergama Belediyespor: 1-0
Bayrampaşa - Kozan Belediyespor: 0-0
Orhangazi Belediyespor - Halide Edip Adıvar SK:  0-1
Düzcespor - Ofspor: 1-0
Kemerspor 2003 - Bayburt Grup Özel İdare: 1-2
Çatalcaspor - Manisa BBSK: 0-1
Erzin Belediyespor – Erbaaspor: 1-2
Çanakkale Dardanel SK - Yeni Altındağ Bld.: 2-1

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.