Bayburt Grup, Bergama'yı tek golle geçti

Bayburt Grup, Bergama karşılaşmasından maçından 3 puanla ayrıldı.

Bayburt Grup, Bergama'yı tek golle geçti
Bayburt Postası - Bayburt Grup, Bergama Belediyespor karşılaşmasından maçından 3 puanla ayrıldı. Geçen hafta 12 Bingölspor’la Genç Osman’da berabere kalan Bayburt Grup, bu kez zor da olsa 3 puanı alan taraf oldu. Maçtaki tek golü 10. dakikada Rahmi Muhammet Akyazı kaydetti.

Saat 14.00’te başlayan maçı Yusuf Aydın, Kerem Candaş, İsmail Emre üçlüsü yönetti. Maça hızlı başlayan ilk çeyrekte rakibi bunlatan bir futbol sergileyen Bayburt Grup, golü 10. dakikada buldu. Soldan gelişen atakta ceza sahasına yapılan ortaya iyi yükselen Rahmi Muhammet Akyazı kafa vuruşu ile topu filelerle buluşturdu.

Maçı geri kalan kısmında zaman zaman pozisyonlar yakalayan Bayburt Grup, bir o kadar da rakibe pozisyon verdi. İkinci golü bulamayan, maçın son anlarında iyice kendi sahasına çekilen Bayburt Grup Özel İdare taraftralarına da stresli dakikalar yaşattı.

90 dakikası 1-0 tamamlanan maçın ardından Bayburt Grup, ligde puanını 15’e yükseltti. Bayburt Grup, 10. Hafta karşılaşmasında Adana deplasmanında Kozan Belediyespor’la karşılaşacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BAYBURT 6 yıl önce

BUNA BAŞARI DENEMEZ KENDİ EVİNDE SENDEN ZAYIF RAKİBİNİ ZAR ZOR YENİYORSAN ORADA SIKINTI VAR BU TAKIM ÜMİT VERMİYOR LİGİ 11 VEYA 12. LİKTE BİTİRİR