Bayburt Grup, Altay karşısında kayıp!

Temsilcimiz Bayburt Grup, ligin en güçlü ekiplerinden Altayspor’u evinde ağırladı.

Bayburt Grup, Altay karşısında kayıp!
Bayburt Postası - Spor Toto 3. Lig 1 Grup’ta 38. Hafta maçları da geride kaldı. Temsilcimiz Bayburt Grup, ligin en güçlü ekiplerinden Altayspor’u evinde ağırladı. Altayspor üstün bir futbol sergilediği maçtan 4-2 galip ayrılırken, temsilcimiz maçın üçte ikisinde 10 kişi oynadı. 

Karşılaşma Gençosman Stadyumu’nda saat 14.30’da başladı. Konya Bölgesi hakemi Mustafa Aydın’ın yönettiği maçın hemen başında Altayspor öne geçtiği golü buldu. 2. Dakikada Altayspor’u öne geçiren golü takım kaptanı ve takımın en skorer isimlerinden biri olan Murat Uluç attı. 32. dakikada Bayburt Grup Erçin’le beraberliği yakaladı. Ceza sahasında düşürüldüğü zor pozisyonda topa vuran Erçin topu filelerle buluşturdu. 1-1

Maçın 34. Dakikasdında yaşanan bir pozisyonda daha önce sarı kartı bulunan Aykut Topal ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kalarak Bayburt Grup’u 10 kişi bıraktı. İlk yarı 1-1 sona erdi.

İkinci yarıda üstün oyununu iyice hissetiren Altayspor, 57 dakikada korner atışında Erhan Kurt’un kafa golü ile bir kez daha öne geçti. Bayburt Grup, 68. dakikada ikinci kez beraberliği yakaladı. Baran Yardımcı ceza sahası dışından sert vuruşla Altay kalesini avladı. 2-2

Maçın son bölümünde Altay karşısında kapanan Bayburt Grup, 72’de Murat Uluç’la üçüncü golü, 82’de ise Abdulkadir Akyıldız ile dördüncü golü buldu.

90 dakikası Altayspor’un 4-2 galibiyeti ile sonuçlandı. Taraftarlar Altayspor lehine verdiği kararlardan dolayı ıslık çalarak tepki gösterdikleri maçın hakemi Mustafa Aydın’a maç sonunda da tepkisini sürdürdü.

28. hafta sonunda alınan toplu sonuçlar ve puan durumu şöyle:

Bayburt Grup Özel İdare - Altay: 2-4
Kütahyaspor - Kızılcabölükspor: 1-2
Manavgatspor - Kozan Belediyespor: 0-1
Ankara Demirspor - Gölcükspor: 3-1
Kocaelispor - Kartalspor: 1-0
Karacabey Birlikspor - Çorum Belediyespor: 0-1
Van BBSK - Sancaktepe Belediyespor: 1-4
Erzin Belediyespor – Beylerbeyi: 0-0
Cizre Spor - 24 Erzincanspor: 1-0




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
59 daki 69 7 yıl önce

Uzaktan yorum yazmakla taraftar olunmaz diyenlere selam olsun.Bugün maçı tribünden izledim.İki yıldır iddaa ettiğim bir konu var evet bayburt group un desteği olmasa bal liginde maç izleriz ama bayburt group ve mevcut Yönetim bayburtspor un ikinci lige çıkmasını istemiyor sezon başı yapılan transferi ve teknik direktör seçiminden bunu anlamak zor değil. Bazı paylaşım sitelerinde maç satıldı yönünde paylaşımlar var bu konular yersiz.Belli ki hocanın takımda lafı pek geçmiyor. Bu takım idmansiz futbolcular resmen şişti bugün. Kimse ikinci lig hayali beslemesin 3.ligi bize makul gören insanlara itirazı olan varsa buyursun kongre istesin. .

Avatar
david 7 yıl önce

2-2-bitecek maç hoca oyunu okuyamıyor futbolcu kardeşler zaten sezonu kafalarında bitirmiş bayburtlu selçuk niye oynatmıyon hoca başarılar taraftara yazık oluyo