Bayburt Grup, 3 oyuncuyu renklerine kattı

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, devre arasında anlaşmaya vardığı 3 oyuncu ile sözleşme imzaladı.

Bayburt Grup, 3 oyuncuyu renklerine kattı
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, devre arasında anlamşmaya vardığı 3 oyuncu ile sözlşeme imzaladı. Ümraniyespor'dan Yasin Tosun, Sivas Belediyespor'dan Murathan Buruş ve Kırıkhanspor'dan Can Avcı ile sözleşme imzalayan kulübün Başkanı Hikmet Şentürk, devre arasında 3 oyuncu daha alacaklarını kaydetti. 

Bayburt Grup Özel İdare Spor tesislerinde takıma yeni katılan 3 futbolcunun imza töreninde konuşan Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor Kulüp Başkanı Hikmet Şentürk, "Takımımıza takviye yapmayı düşündük ve şu anda 3 yeni oyuncu takviye yaptık. Ümraniyespor'dan ön libero -orta saha Yasin Tosun ile kiralık, Sivas Belediyespor'dan sol ön Murathan Buruş ile 1,5 yıllık ve Kırıkhanspor'dan kaleci Can Avcı ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladık. Bu oyunculardan ayrı olarak 3 yeni transfer daha yapmayı düşünüyoruz" dedi. 
 
Antalya'da kampı başlıyor
 
Takımın ikinci devre hazırlıkları kapsamında Antalya da kampa gideceğini ifade eden Şentürk, "Takımımız 22 kişilik kadroyla yarın Antalya'ya kampa gidiyor. 3 yeni transferimiz daha olacak, dolayısıyla Antalya'da 25 oyuncuyla kampımızı sürdüreceğiz. Bu arada sayın Bakanımız Naci Ağbal’a, Milletvekilimiz Şahap Kavcıoğlu’na, Valimize, Belediye Başkanımıza, Onursal Başkanımız Abdurrahman Şentürk'e, AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal'a, İl Özel İdare Genel Sekreterliğine, İl Genel Meclis Başkanımız ve yönetimine, yönetim kuruluma, tüm emeği geçen kurum ve kuruluşlara, taraftar guruplarımıza ve bütün Bayburt halkına hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum" diye konuştu.
 
Hedef Play-off
 
Takımın hedefinin Play-Of’a kalarak ikinci lige çıkmak olduğunu vurgulayan Şentürk, sözlerinin şöyle tamamladı:

"Geçen yıl kupada bir ilki gerçekleştirmiştik. Fenerbahçe'yle guruplara kalmıştık. Bu yılda bir ilki gerçekleştireceğiz. İnşallah Play-of oynayıp 2. lige çıkacağız. Hedefimiz budur. İnşallah mevlam nasip eder. Bu arada bütün siyasi partilerimize de teşekkür ediyorum. Bayburt küçük şehir biz bölünecek kadar büyük değiliz. Birlik olmalıyız. Tek yürek olup bu işi başaracağız. Nasıl ki, en küçük il olmamıza rağmen bakan çıkardıysak Sayın Naci Ağbal gibi onun bize vermiş olduğu enerjiyle bizde bu işi başarmak istiyoruz Ayrıca yeni transferlerimiz bir kaç gün içerisinde gerçekleşecek."

Şentürk, genç oyuncular Alperen Öğdüm, Hakkı Helvacı, İlkay Bilge ve Mert Danışmaz'ın sözleşmelerinin sona erdirildiğini kaydetti.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ibrahim 8 yıl önce

Devre arasında takımlar acil ihtiyaçları için 1 veya 2 transfer yaparlar....biz ise sezon başında yapmıyoruz nerdeyse takımı devre arasında kuruyoruz...devre arasında yapılan transferlerde genelde isabetsiz oluyor....çünkü takımlar işe yaramayan sorunlu oyuncularını satıyorlar veya serbest bırakıyorlar....geçen yıl yanlış hatırlamıyorsam devre arasında 9 transfer yapmıştık bu yılda sn başkanın beyanına göre 6 olacak....geçen yıl 9 transferden 1 tane isabetli olan yoktu...bence bayburtsporun transfer konusunda profosyenel kişilerden yardım alması lazım

Avatar
Ali Haydar KARABACAK 8 yıl önce

Yeni yapılan transferlerin BAYBURT Sporumuza hayırlı olsun inşaALLAH.

Avatar
taraftar 8 yıl önce

inş bunlarda gecen seneki 11 transfer gibi olmaz

Avatar
naim 8 yıl önce

bu takıma forvet lazım.forvetsiz maça çıkıyoruz.

Avatar
hazar 8 yıl önce

lider oyuncu lazım 10 numara pozisyonuna, coşkun kılıç kalitesinde bir stoper, birde paradan kaçmayıp ptt lig ayarında bir forvet alınması lazım ancak ozaman üst sıralara doğru tırmanışa geçeriz yoksa zorrrrrrrr

Avatar
Aa 8 yıl önce

Su takımın adı Bayburt Grup Gençlikspor olsun. Hayalim 3 kelime oda böyle.