Bayburt futbol turnuvasında 8 takım çeyrek finalde

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Bayburt Şubesi'nin düzenlediği, 21 Şubat 1918 Kurum ve Kuruluşlar arası futbol turnuvasında grup müsabakaları tamamlandı.

Bayburt futbol turnuvasında 8 takım çeyrek finalde

Bayburt Postası - 19 takımın katılım sağladığı, kıyasıya mücadelenin ve sportmenliğin ön plana çıktığı müsabakalar sonrasında gruplarında ilk iki sırayı alan Adalet, Ticaret ve Sanayi Odası, Milli Eğitim, Bayburt Üniversitesi, Polisgücü, Aras Edaş, İl Sağlık Müdürlüğü ve Bayburt Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği takımları çeyrek finale yükseldi. 

Seyir zevki yüksek ve seyircilerin yoğun ilgi gösterdiği turnuvanın Çeyrek Final maçları 14 Haziran, yarı final maçları 17 Haziran ve final maçları ise 21 Haziran'da oynanacak. 

TFFHGD Bayburt Şube Başkanı Murat Türkoğlu yaptığı açıklamada; Dört yüze yakın kişinin özellikle 35 yaş üstü bireylerin düzenli spor yapması, sporun yanında tanışıklık seviyesinin yükselmesi ve müsabakaların sportmence geçmesi bizleri turnuvanın fikir aşamasındaki hedeflerimize yaklaştırdı. Bayburt Futbol Hakem ve Gözlemcileri ailesi olarak emek veren tüm büyüklerimize ve arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Elenen takımlara turnuvaya kattıkları renkten dolayı teşekkür eden Türkoğlu, devam eden müsabakaların sağlıklı, eğlenceli, bir şölen havasında sürmesini diledi. 

Çeyrek final maçları öncesinde turnuvada istatistikler şöyle:  

Anahtar Kelimeler:
Murat Türkoğlu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.