Bayburt ayağa kalktı, şampiyonu bekliyor

Bayburt taraftarı şampiyonluk coşkusunu Cumhuriyet Caddesi’ne taşıdı.

Bayburt ayağa kalktı, şampiyonu bekliyor
Bayburt Postası - Bayburt taraftarı şampiyonluk coşkusunu Cumhuriyet Caddesi’ne taşıdı. Malatya’daki final maçının bitiş düdüğüyle birlikte sevinç turlarının atıldığı Bayburt’ta coşku dinmiyor.

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor 3-0 gibi net bir skorla geçtiği Mardinspor maçının bitiş düdüğü ile birlikte konvoylar eşliğinde başlayan kutlamalar tüm coşkusuyla devam ediyor.

7’den 70’e sevinç gösterilerinin yaşandığı Bayburt’taki kutlamalar Cumhuriyet Caddesi’ndeki tak akışını da kilitlemiş durumda.



Uzun yılların ardından şampiyonluk sevincini büyük bir coşkuyla kutlayan vatandaşlar ellerindeki sarı-siyah bayraklarla "Şampiyon Bayburtspor" tezahüratları atıyor.

Öte yandan Malatya'ya giden yaklaşık 2 bin taraftarın ve takım kafilesinin Bayburt'a dönmesiyle birlikte kutlamaların gece yarısına kadar süreceği tahmin ediliyor.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
muhammet güclü 10 yıl önce

Iste Bayburt iste Taraftar iste SAMPION !!!

Avatar
sebahattin algan 10 yıl önce

şampiyon bayburt sporrrrrrrrrrrr

Avatar
süper lig 10 yıl önce

allahtan süperlig de şampiyon olmadık. Gelebileceğimiz en yüksek lige yükseldik. Bundan sonra çöküş başlayacaktır. Nüfus inmiş 28bine. Bu neyin sevinci be:)