Bayburt 1918 FK, Zeki Ersoy'la anlaştı

Bölgesel Amatör Lig 6. Bölge 2. Grupta mücadele eden Bayburt 1918 FK, Teknik Direktör Arnaldo de Oliviera ile yollarını ayırarak, tecrübeli hoca Zeki Ersoy ile anlaştı. 

Bayburt 1918 FK, Zeki Ersoy'la anlaştı

Bayburt Postası - Kulüp Başkan Yardımcısı Erdal Yazoğlu, hedefin şampiyonluk olduğunu belirterek, "Tecrübeli teknik adam Zeki Ersoy ile hedefimize ulaşacağız" dedi.

Alibeyköyspor ve Çengelköyspor’da yaşadığı şampiyonlukların, hocanın işinin ehli olduğunu gösterdiğini ifade eden Yazoğlu, "Bayburt 1918 FK’mızın takım olarak yeterince iyi olduğunu düşünüyor Zeki Hoca ile beraber hedefimize doğru ilerleyeceğimizi düşünüyorum. Şu an için kısa vadedeki hedefimiz, devre arasına kadar toplayabileceğimiz maksimum puanı toplayarak devre arası transfer döneminde teknik ekibimizin talebi doğrultusunda takımımıza takviye yapmak. Uzun vadede hedefimiz ise kesinlikle şampiyonluk” dedi.

Teknik Direktör Zeki Ersoy ise, kendisine duyulan güveni boşa çıkarmayacağını ifade ettiği açıklamasında, "Başkan Yardımcımız Erdal Yazoğlu Bey ile yaptığımız görüşme neticesinde Bayburt 1918 FK camiasının taleplerini net bir şekilde anladım. Kulüp olarak oldukça kurumsal bir yapıya bürünmüş, ne istediğini bilen ve çalışma imkanlarını en üst seviyede tutmaya gayret gösteren bir yapıya dahil oldum. Bugün futbolcu grubu ile tanışıp ilk antrenmanımızı yaptık. Futbolcu grubumuzun kalitesi ile ilgili bir sorunumuz olmadığını düşünüyorum. Bu hafta sıkı bir şekilde çalışıp, hafta sonu Bursa’da oynayacağımız Bursa Nilüfer 2021 FK maçını kazanacağız.  Bursa Nilüfer 2021 FK maçını kazandıktan sonra takımımızdaki havanın çok farklı seviyelerde olacağını düşünüyorum. Bu özgüven ve pozitif havayla beraber hedefimiz olan şampiyonluğa doğru daha sağlam adımlarla yürüyeceğimizi düşünüyorum" ifadelerini kullandı. 

Alibeyköyspor ve Çengelköyspor’u 3. Lige çıkardı

Kariyerinde Alibeyköyspor ve Çengelköyspor’u 3. Lige çıkarma başarıları bulunan 53 yaşındaki Zeki Ersoy, Çıksalınspor, Halide Edip Adıvarspor, Alibeyköyspor, Yeşilköyspor, Kütahyaspor, Çengelköyspor, Uzunköprüspor’da da çalıştı.

Öte yandan Zeki Ersoy'un yardımcılığına Mehmet Ali Aydın getirildi. Ayrıca Temel Altuntaş da Ersoy’un yardımcısı olarak görevine devam edecek.

Rakip Bursa Nilüfer 2021 FK

Öte yandan Bölgesel Amatör Lig 6 Bölge 2. Grupta mücadele eden Bayburt 1918 FK, 6. hafta maçında deplasmanda Bursa Nilüfer 2021 Futbol Kulübü ile karşılaşacak.

Bursa’nın Yıldırım ilçesindeki Fidye Kızık Futbol Sahası’nda oynanacak maç 5 Aralık 2021 Pazar günü saat 14.00’da başlayacak.

Müsabakayı Tayfun Güz, Hakan Can Yılmaz, Ömer Faruk Duman, Fatih Çuhadar hakem dörtlüsü yönetecek.

5. haftanın ardından Bayburt 1918 FK, 10 puanla lider durumda bulunurken Bursa Nilüfer 2021 FK oynadığı dört maçın ardından 5 puanla altıncı sırada bulunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MUSTAFA ŞALCI 2 yıl önce

⚽️⚽️⚽️⚽️ BAYBURT SPOR'A HAYIR'LI OLSUN. HOŞ GELDİN ZEKİ ERSOY ⚽️⚽️⚽️⚽️