Başkan Memiş, başarıyı ödüllendirdi

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Türkiye Boks Şampiyonalarında dereceye giren başarılı sporcuları ve antrenörlerini altınla ödüllendirdi.

Başkan Memiş, başarıyı ödüllendirdi
Bayburt Postası - Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Türkiye Boks Şampiyonalarında dereceye giren başarılı sporcuları ve antrenörlerini altınla ödüllendirdi. 14-20 Haziran 2014 tarihleri arasında Bolu’da yapılan Üst Minikler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasında birinciliği elde eden Bayram Topal ile Anıl Burak Kadıoğlu, 21-27 Haziran 2014 tarihleri arasında Sakarya’da yapılan Alt Minikler Türkiye Şampiyonasında Türkiye şampiyonu olan Mert Altıparmak ve 6-12 Ocak 2014 tarihleri arasında Mersin’de yapılan Genç Erkekler Türkiye Şampiyonasında Türkiye ikinciliğini elde eden Hakan Çiğdem’i makamında kabul eden Belediye Başkanı Memiş, her bir sporcuyu 2’şer adet cumhuriyet altını ile ödüllendirirken antrenörler Seyfullah Dumlupınar ve Hakan Paşaoğlu’na da 1’er adet altın hediye etti.

“Bireysel sporcularımızın her zaman yanındayız"

Başarılı sporcuları tebrik ederek ödüllerini veren Belediye Başkanı Memiş, Bayburt Belediyesi’nin geçmişte olduğu gibi bugün de bireysel sporcuları desteklediğini söyledi. Bundan sonra da bireysel sporcuların her zaman yanında olacağını kaydeden Belediye Başkanı Memiş, “Sporu sadece futbol olmaktan çıkarmak gerekiyor. Futbolun yeri ayrı ama bireysel sporların yeri de gölgede kalmamalı” dedi.

Sporcularla her zaman övündüğünü, onların hem şahıslarıyla hem de Bayburtlu olmalarıyla ayrıca gurur duyduğunu dile getiren Başkan Memiş, onların hem Bayburtluya yakışır şekilde hem de Müslüman bir Türk’e yakışır şekilde Bayburt’u temsil edeceklerini vurguladı.

Antrenörlere de ayrıca teşekkür eden Belediye Başkanı Memiş, sporculara şu şekilde nasihatlerde bulundu:

“Spor, kavga için yapılmaz. Spor, hem bedensel gücümüzü artırmak hem zihinsel gücümüzü artırmak hem de duygu dünyamızı geliştirmek adına yapılır. Sizler Bayburt’umuzu en iyi şekilde temsil edeceksiniz. Hem Türkiye’mizde hem de dünyada Bayburt’umuzun ismini duyuracaksınız. Bu konuda biz size güveniyoruz. Hocalarımız da sizleri en iyi şekilde yetiştirecekler. Sizlerde kendi gücünüzü unutmayın; kibirli bir şekilde değil de, vakur bir şekilde ilerleyin. Bizler sizlerle her zaman gurur duyacağız. Sadece birinciliklerinizle değil, ahlakınızla da gurur duyacağız. Bu isimleri duymaktan biz fazlasıyla memnun olacağız. Bu arada çok kitap okuyacaksınız, kültürlü sporcular olacaksınız. Gerekirse üniversite de okuyacaksınız. Ben de Bayburt Belediye Başkanı olarak bireysel sporlardaki başarıyı hep destekleyeceğim. Bu bireysel sporları yapan arkadaşlarımızın hep yanında olacağım. Ve bütçemizi de artırmaya gayret edeceğiz, hediyelerimizi mümkün mertebede en yüksek seviyeden vermeye çalışacağız. Size verdiğimiz bu hediyeler bizim için kayıp değil, kazançtır.”

Karakaşoğlu’ndan Teşekkür…

Bayburt Geçlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Karakaşoğlu ise spora vermiş olduğu değer ve sporculara yaptığı katkılardan dolayı Belediye Başkanı Memiş’e teşekkür ederek, “Bayburt sporunun gelişmesi ve ilerlemesi bu gençlerimizin birazda motive ve onure edilmesine bağlıdır. Belediye Başkanı olarak bunu sağladığınız için size çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Tuğra Boks Spor Kulübü Başkanı Halis Paşaoğlu da Belediye Başkanı Memiş’e vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederek bir çift boks eldiveni hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
salih babacan 10 yıl önce

o çocuklardan biri madalyayı alalı 5 ay oldu günaydın.yinede tebrikler ancak geç kalmayın

Avatar
Ertuğrul HAŞLAK 10 yıl önce

Memleketimizdeki gençlerimizin spora yönlendirilmesi için başta ebeviyenler olmak kaydıyla toplumdaki sorumlu kişilerin gençlerimizin spora yönlendirilmesi için ellerinden geleni yapması gerekmektedir. Ayrıca Sayın Belediye Başkanımız Mete Memiş'i teşvik edici bu davranışından dolayı kutluyorum.