Başkan Çalışkan, transfer yasağını kaldırdı, kulübün önü açık!

Misli.Com 2.Lig'de zor günler yaşayan ve ligin ilk yarısını 14 puanla 19. sırada tamamlayan Bayburt Özel İdarespor'da, transfer yasağının kalkmasının sevinci yaşanıyor.

Başkan Çalışkan, transfer yasağını kaldırdı, kulübün önü açık!

Bayburt Postası - Transfer yasağının kalkması için mücadele veren Şemsettin Çalışkan, yasağı tek başına kaldırarak kulübün önünü açtı. 4 teknik adam ve 17 futbolcuya ait transfer yasaklarını kaldıran Başkan Şemsettin Çalışkan'ın ligin ikinci yarısı için görüşmeleri başlattığı öğrenildi. Zonguldak Kömürspor'un başarılı oyuncusu Ramazan Işık ile anlaşan Bayburt Özel İdrarespor, yeni transferler için görüşmelerini sürdürüyor. İkinci yarıya iddialı bir kadro kurmak için hazırlıklara sürdüren yönetimin görüştüğü isimler arasında, Bayburt Özel İdarespor'u 2. Lige yükselten kadrodan isimlerin de olduğu öğrenildi.

Öte yandan, sarı-siyahlı ekip, ligin ikinci yarı hazırlıkları için kamp yapmak üzere Antalya'ya uğurlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.