Başkan Bünyamin Yazoğlu: "Gün birlik olma günü"

BAL Ligi'nde sezonu şampiyon olarak noktalayan Bayburt 1918 FK'nın play-off rakipleri belli oldu.

Başkan Bünyamin Yazoğlu: "Gün birlik olma günü"

Bayburt Postası - Bölgesel Amatör Lig 6. Bölge 2. Grup'ta şampiyon olan Bayburt 1918 FK'nın profesyonel lige çıkmak için mücadele edeceği play-off'ta rakipleri İnegöl Kafkasspor ve Sapanca Gençlikspor oldu. 

Bayburt 1918 FK, ilk maçını 18 Nisan 2022 Pazartesi günü saat 14.00 veya 15.00’te İnegöl Kafkasspor’la oynayacak. Maçı kazanması halinde 22 Nisan 2022 Cuma günü aynı saat ve statta Sapanca Gençlikspor’la oynayacak. Bu maçı da kazanması halinde 3. Lig'e yükselmiş olacak. Kaybetmesi halinde ise, Sapanca Gençlikspor’la 20 Nisan 2022 Çarşamba günü aynı saat ve statta oynayacak. Alınacak skora göre 22 Nisan’da oynanacak olan İnegöl Kafkasspor-Sapanca Gençlikspor maçının skoruna göre 3. Lig'e çıkan takım belli olacak.

Kulüp Başkanı Bünyamin Yazoğlu, play-off maçları öncesi taraftara destek çağrısında bulundu. 'Gün birlik olma günü' diyen Yazoğlu, "Büyük bir özveri ile çalışarak grup şampiyonu olduk. 3. Lige yükselmek için sadece iki maçımız kaldı. Yalova'da oynanacak iki maça tüm hemşehrilerimizi ve sevenlerimizi bekliyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.