Başarıya ramak kala, bir Bayburt klasiği!

Şampiyonluğa yürüyen takımda sorunlar mı var? Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Kulübü Başkanı Hikmet Şentürk’e sorduk...

Başarıya ramak kala, bir Bayburt klasiği!
Bayburt Postası - Yomraspor karşılaşmasında uzatmalarda kaybedilen 2 puan ve tribünlerde baş gösteren bölünmüşlük, şampiyonluk yolunda büyük yaralar mı açtı? 

Kalan 6 maç öncesinde, 6 puan farkla liderliği elinde tutan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor futbolcuları arasında bölünmeler olduğu iddiası doğru mu? Maçın hemen ardından soyunma odasında kavga yaşandı mı?

Son günlerde yüksek sesle konuşulmaya başlanan ‘şampiyonluk primini yükseltmek için futbolcular maç veriyor’ iddiasının gerçekle uzaktan yakından alakası var mı?

Tribünlerde yaşanan bölünme, bu olan bitenle ve söylentilerle ne kadar ilgili?

İşte tüm bu soruları, takımın her an yanında olan bir isme, Arhavispor hazırlıklarına başlayan takımın antremanını, Gençosman Stadında izleyen Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Kulübü Başkanı Hikmet Şentürk’e sorduk. 

“Sadece ufak tefek tartışmalar yaşandı”

Takımda bölünmeler olduğu yönündeki iddiaların gerçekle alakası olmadığını söyleyen Şentürk, Yomraspor maçının hemen ardından soyunma odasında ufak tefek tartışmalar yaşandığını kabul ediyor:

“Büyütülecek olaylar değil, sıcağı sıcağına yaşanan ve menfi bir olay. Konuyu tatlıya bağladık ve şu an takımda herhangi bir sorun yok.”

“Futbolcularımızın hepsine kefilim”

‘Şampiyonluk primini yükseltmek için futbolcular maç veriyor’ gibi duyumların kendisine de geldiğini ve böyle bir şeyin mümkün olmadığını söyleyen Şentürk, “tüm futbolculara kefilim” dedi. 

Şampiyonluk primi konusunun kapanması gerektiğini söyleyen Şentürk,  “çünkü, şampiyonluk primini sezon başında belirledik” dedi. 

“Mehmet Nacir ile yollarımızı ayırdık”

Yomraspor maçının ardından yardımcı antrenör Mehmet Nacir’le yolların ayrıldığını açıklayan Şentürk, “Teknik Direktörümüz Bülent Topzuoğlu ile yolumuza devam ediyoruz. Yardımcı hocamız Mehmet Nacir’i gönderdik. Takımımıza güveniyoruz ve şampiyon olacağız. Tüm Bayburtluların gönlünün bizle olduğunu biliyoruz” dedi.

“Şampiyonluk çok yakın”

Ligde 6 maç kaldığını ve şampiyonluğun yakın olduğunu ifade eden Şentürk, konuşmasını şöyle tamamladı:

“Sezon başından bu yana 20 maç oynadık ve sadece 6 maçımız kaldı. İyi gidiyoruz ve kimseye haksızlık yapmaya gerek yok. Yomraspor maçında uzatma dakikalarında golü yedik, bunu dünyanın en büyük kulüpleri dahi yaşıyor. Öyle bir hale geldik ki beraberliği bile hazmedemiyoruz. Biz hiçbir şey kaybetmedik. Takdiri ilahi, biz istediğimiz sonucu alamadığımız haftada 1 puan rakiplerimizden öne geçtik.  Yine tekrar ediyorum, ecügümüzden cücügümüze sonuca gideceğiz. 6 maç var ve 6 puan öndeyiz. Bu ligde bizim kalitemizde çok az takım var. Şimdi Arhavi deplasmanına çıkacağız. Geçen seneki deneyimlerime dayanarak kalan 6 maçın 3’ünü alırsak şampiyonuz demektir. Ama biz tüm maçlarımızı almak için sahaya çıkacağız. Ve inşallah başaracağız.” 

Son günlerde tribünlerde yaşanan bölünmüşlüğün kabul edilebilir bir şey olmadığını söyleyen Başkan Şentürk, taraftarlara şu mesajı gönderdi: "6 hafta kaldı, birlik olmalıyız, birlikte olmalıyız. Sonunda, coşkuyu ve mutluluğu hep birlikte yaşayacağız."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MÜJDAT YILMAZ 10 yıl önce

Eski bir futbolcusu olarak Bayburtspora basarılar diliyorum..

Avatar
Oğuz Toygun 10 yıl önce

Bütün kalbimle inanıyorum bu takım bu sene Allah'ın izniyle şampiyon olacak tek yapılması gereken bir şey var mümkün olduğunu sanmıyorum ama emniyet buradaki maçlarda en fazla 2-3 polis görevlendirmesi lazım biz deplasmana maçlara gittiğimiz zaman sanki adamlar bilerek vurun öldürün gibi en fazla 2 polis bilemedin 3 polis görevlendiriliyor kendi sahamızda ise 50 den fazla polis görev yapıyor buna ne demeli?

Avatar
Ahmet Yıldız 10 yıl önce

Bayburt'ta stadda görev yapan polisin sana ne zararı var.. Bırakın şu polisle olan işinizi..

Avatar
Bayburt 10 yıl önce

Kenetlendik mi bu iş tamam olur.Sadece herşeyi bir kenara bırakmak ve kenetlenmek

Avatar
İlke 10 yıl önce

Vay Müjdat abi nerelerdesin?